PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Nova Gorenje Retro kolekcija malih kućnih aparata – spoj nostalgije i napredne tehnologije

  • Objavljeno:
  • 19.2.2019

Svedoci smo da se trendovi uređenja životnog prostora menjaju. Kako su oni odraz duha vremena u kojem živimo, možemo ponovo otvoriti vrata onim starim dobrim. Zaljubljenike u retro obradovaće činjenica da je ovaj stil ponovo aktuelan, pogotovo kada se budu upoznali sa novom Gorenje Retro kolekcijom malih kućnih aparata.

 

Gorenje Retro kolekcija kombinuje savršeni retro dizajn, naprednu tehnologiju i neizostavne pastelne nijanse što je svrstava u kategoriju must have detalja modernog doma. Uz samo jedan od ovih neodoljivih aparata, svaka kuhinja može dobiti željeni dodir nostalgije, a vaša svakodnevnica preko potreban jednostavniji tok.

 

 

Uz Gorenje toster i ketler oblih linija, boje šampanjca, počnite svaki dan retro inspiracijom i savršenim doručkom. Uz mogućnost podešavanja tostiranja na zagrevanje ili odmrzavanje, uz opciju njegovog zaustavljanja u svakom trenutku, jednostavno pripremite hleb baš po vašoj meri i začinite ga omiljenim namazom i ukusnom kafom ili čajem.

 

 

Sa Gorenje retro aparatima volećete baš svaki minut proveden u kuhinji. Miksovanjem štapnog miksera i blendera kao vaših retro saveznika učiniće da se u vašem gustom rasporedu neizostavno nađu zdravi napitci i tople čorbe, što je svojevrstan povratak u nekadašnja vremena kada su nas ukusna jela i neodoljivi mirisi svakodnevno okupljali.

 

  

I za kraj nešto za pasionirane ljubitelje kuvanja i dizajna – kuhinjski robot. Sa sedam nivoa brzina, vakumskom stopicom i četiri dodatka, biće vam idealan pomoćnik u pripremi i najkomplikovanijih recepata čineći vas efikasnim u svim fazama pripreme, od mešenja do mućenja.

 

 

Vintidž stilu nikada nije bilo lako odoleti, a pogotovo sada kada je na njegovoj strani i napredna tehnologija.

 

A i što biste, kada bez obzira na stil uređenja kuhinje, uz aparate iz nove Gorenje Retro kolekcije lako možete uneti toplinu i prizvati duh pedesetih i šezdesetih. Ukoliko ste zaljubljenik u ovaj stil, lako ga možete postići kombinovanjem i Gorenje Retro frižidera koji  svojim markantnim vintidž dizajnom i bogatom paletom boja daje šarm svakom prostoru kome retko ko odoleva.

 

 

Uživajte u jednostavnosti vintidž vremena i u ovoj našoj komplikovanoj eri.

 

 

Izvor: Promo