PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

NoFrost frižideri – tehnologija i dizajn u funkciji kvalitetnog života

  • Objavljeno:
  • 19.6.2018

Kada je reč o enterijeru kuhinje, nezaobilazan aksesoar svakog kulinarskog kutka je i frižider koji u današnje užurbano vreme, dobija na posebnom značaju, kako bismo u svakom trenutku imali na raspolaganju neophodne namirnice i hranljiv obrok, bez odlaska u prodavnicu ili čestog kuvanja.

 

Pouzdanog saveznika u borbi za očuvanje svih hranljivih sastojaka danas imamo u Gorenje kombinovanim frižiderima sa naprednom NoFrost Plus tehnologijom, koji uz elegantan izgled i mnoge korisne funkcije doprinose zdravijem i ekonomičnijem zamrzavanju i dugotrajnoj svežini.

 

Njihova savremena IonAir tehnologija imitira prirodan proces jonizacije, eliminiše vlagu, ali i sprečava isušivanje. Fioke različitih veličina i dubina predviđene su za velike kupovine, pa se sa lakoćom pakuje sva hrana u prostor sa specijalnim uslovima čuvanja na duži rok.

 

 

U klasičnim frižiderima namirnice obično ostaju sveže nekoliko dana, dok u NoFrost kombinovanim frižiderima govorimo o periodu od nekoliko nedelja, bez bojazni da će izgubiti ukus ili poprimiti jake mirise nekih drugih sastojaka. U delu za zamrzavanje, apsolutno nestaju sve poteškoće u vidu preteranog snega i leda i komplikovanog odmrzavanja usled čišćenja, što doprinosi znatnoj uštedi energije.

 

Ukoliko se opredelite za neki od modela Gorenje NoFrost frižidera do kraja jula očekuje vas i specijalan poklon – Sokovnik ili Smoothie maker, za pripremu zdravih i ukusnih napitaka od svežeg ili zamrznutog voća i povrća, direktno iz vašeg frižidera. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, danas je tako malo potrebno da bismo život učinili jednostavnim i kvalitetnijim. I bez "frostracija".

 

 

Magija u Vašem frižideru

 

Uz pomoć AdaptTech tehnologije, NoFrost frižider čak pamti i navike korisnika i održava optimalnu temperaturu, sprečavajući izlaganje hrane takozvanom termalnom šoku, koji nastaje pri učestalom otvaranju. Ovaj pametni sistem predviđa kada ćete otvoriti vrata frižidera i pre nego što to uradite smanjiti temperaturu za 1-2 stepena kako bi obezbedio da temperatura bude konstantna i da hrana ostane sveža i puna nutritivnih sastojaka.

 

A jednim pritiskom na dugme u modelima ConvertActive svoj zamrzivač možete brzo i jednostavno pretvoriti u frižider. Dva časa nakon aktiviranja, temperatura se kreće od 4 to 9 stepeni u gornjem odeljku, a od -3 do 3 stepena u donjem odeljku. Rezultat je frižider sa zapreminom od 200 litara koja vam obezbeđuje dodatni prostor za smeštaj namirnica.

 

 

Upoznajte Gorenje NoFrost dizajn frižidere

 

Gorenje NoFrost frižideri u protekloj godini bili su omiljeni rashladni aparat potrošača u Srbiji, upravo zbog svoje tehnologije i funkcionalnosti, ali i nezaobilaznog modernog dizajna. Linije sa potpisom svetski poznatih dizajnera Ora Ito, Philip Starck, Simplicity, Classico donose najnovije trendove u vaš dom, zahvaljujući Gorenju.

 

 

Foto: Gorenje