PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najpraktičnija tastatura do sada

  • Objavljeno:
  • 4.9.2015

Tehnološki gigant LG predstavio je novu bežičnu tastaturu koja može da se upari s dva uređaja, ali i da se urola kada više nije potreban, odnosno da se zamota u štapić koji staje u gotovo svaku torbicu.

 


   Narukvica koji će zameniti miša (VIDEO)

 

   Narukvica koja omogućava da upravljate računarom na vrlo specifičan način naći će se na tržištu    već tokom septembra, a video koji vam predstavljamo otkriva kako će izgledati budućnost                  upravljanja računarima.


 

Za razliku od drugih prenosnih tastatura, najnovija iz kompanije "LG" se odmotava duž četiri reda, a proizvođači kažu kako će tastatura biti dovoljno prostrana za većinu desktop korisnika.

 

Tastatura se zove "Rolly Keyboard", opremljena je sa dve ručice na izvlačenje koje će držati telefon ili tablet u uspravnom položaju, a automatski se pokreće uparivanje čim korisnik započne razmotavanje tastature.

 

Jedna AAA baterija dovoljna je za do tri meseca korišćenja, a "Roli" već ovog meseca stiže u prodavnice u SAD. Cena i ostali detalji u vezi sa uređajem će biti otkriveni uskoro.

 

Pogledajte video koji sledi i uverite se zašto je ovo najpraktičnija tastatura do sada.