PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Moćan zvuk novih bežičnih zvučnika

  • Objavljeno:
  • 26.5.2014

Male dimenzije, lagan dizajn i izuzetne zvučne performanse novih Sony SRS-X2 i SRS-X3 kompaktnih prenosivih bežičnih zvučnika, čine ih idealnim partnerima vašim mobilnim uređajima u svakoj prilici.

 

Veza sa telefonom je veoma brza i olakšana zahvaljujući ugrađenoj Bluetooth opciji za bežični prenos muzike u realnom vremenu, a ukoliko vaš mobilni uređaj ili tablet podržavaju i NFC, dovoljno je samo da im prislonite vrh glavne jedinice.

 

Bežični zvučnik SRS-X3

 

Izrađen od otpornog materijala, odlične ergonomije i upakovan u elegantan dizajn, model SRS-X3 ima moć da svaki mobilni telefon ili tablet pretvori u prenosivi zvučni sistem sa neverovatnim bas zvukom. Odlikuje ga Definitive Outline dizajn, koji doprinosi visokom kvalitetu zvuka i uklapa se u bilo koji životni prostor.

 

Ovaj model poseduje zvučnik sa dva pasivna radijatora smeštena i spreda i pozadi, zajedno sa vazdušnim pritiskom koji se generiše iz zvučnika punog opsega od 20W. Ovaj impresivni zvuk postignut je jedinstvenom Sony tehnologijom, koja je rezultat ekspertize u digitalnoj obradi – ClearAudio+.

 

Zvučnik poseduje ugrađenu bateriju koja obezbeđuje i do sedam sati rada bez napajanja. Ova baterija se veoma jednostavno puni mikro USB kablom, dok AC električno napajanje i mikro USB adapter kabl pružaju dodatnu energiju.

Preko bežične Bluetooth i NFC konekcije SRS-X3 koristi i ugrađen telefonski zvučnik kako bi obezbedio hands-free razgovor i ujedno vas veoma lako vratio na vašu mužičku listu. 

 

 

Bežični zvučnik SRS-X2 

 

Dovoljno mali da se smesti u vašu ruku, a ujedno i dovoljno moćan da stvori jak izlazni zvuk. Odličan pratilac u šetnji ili tokom opuštanja u parku. Izdržljiv, ali u isto vreme i veoma lagan, ovaj bežični zvučnik je idealni uređaj za slušanje muzike van vašeg doma, dok audio kvalitet nikako nije narušen njegovom veličinom, već i dodatno ojačan ClearAudio+ tehnologijom i Sound režimom. 

 

Bluetooth i NFC standardi omogućuju jednostavan pristup i slušanje vaših omiljenih melodija jednim dodirom i bez potrebe za povezivanjem sa bilo kakvom dodatnom opremom. Poput SRS-X3 i model SRS-X2 poseduje ugrađenu bateriju, koja se optimalno puni mikro USB punjačem i USB AC adapterom, čime je obezbeđeno i do pet sati korišćenja.