PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Limitirana kolekcija trendi pametnih zvučnika

  • Objavljeno:
  • 25.4.2018

Ekskluzivna kolekcija "Sonos" pametnih zvučnika, nastala u saradnji sa holandskom dizajnerskom kompanijom "Hay", imala je svoju premijeru na najvećem sajmu nameštaja na svetu "Salone del Mobile" koji se održava svake godine u Milanu.

 

Originalna kolekcija "Sonos One" u crnoj i beloj boji koja je predstavljena u oktobru, sada je upotpunjena sa tri nove verzije u trendi bojama – šumsko zelenoj, svetlo žutoj i narandžasto-crvenoj boji.

 

 

"Ovi zvučnici zaslužuju da budu tretirani kao komad nameštaja: nezavisni objekti koji mogu da se uklope, ali i da se istaknu, funkcionalni aksesoari pogodni za svaku prostoriju, koji će odgovoriti na različite potrebe i odgovarati različitim prostorima", ocenjuje Mette Hay, jedan od osnivača holandske dizajnerske kompanije.

 

 

Bežični zvučnici kompanije "Sonos" su se sa ovom kolekcijom priključili brojnim kućnim uređajima koji primaju glasovne komande.

 

Zvučnici su opremljeni Amazonovim digitalnim asistentom "Aleksa", što znači da je glasom moguće upravljati osnovnim komandama poput pojačavanja zvuka, puštanja i premotavanja pesama, ali i proveravati vreme, slušati vesti i koristiti druge usluge koje ovaj asistent može da ponudi.

 

Osim "Alexe", "Sonos" zvučnici će uskoro podržavati i "AirPlay2" kompanije "Apple". Zvučnici će biti pušteni u prodaju u septembru, po ceni od 229 dolara.