PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Lansirana mobilna verzija portala kucastil.rs

  • Objavljeno:
  • 19.7.2017

Portal kucastil.rs od danas će biti lakši za navigaciju i korišćenje i sa mobilnih uređaja jer je lansirana mobilna verzija našeg portala, a manje dizajnerske promene unete su i na desktop verziji.

 

U proteklih nekoliko godina broj posetilaca našeg portala sa mobilnih uređaja u konstantnom je porastu, a najveći rast zabeležen je u poslednjih godinu dana kada je čak 60% posetilaca pristupalo našem portalu sa mobilnih uređaja.

 

Od danas svim našim "mobilnim čitaocima" korišćenje portala biće znatno lakše jer će im biti olakšana navigacija, čitanje tekstova i pronalaženje inspirativnih rešenja u nekoj od 10 rubrika našeg online izdanja.

 

Izvesne dizajnerske promene i prilagođavanja unete su i na desktop verziju portala koja će od sada biti još brža za korišćenje i jednostavnija za pretraživanje.  

 

Uporedo sa poboljšanjem naših online izdanja nastavlja da raste i naša online zajednica. Portal sa više od 300.000 poseta svakog meseca i dalje je najposećenije online izdanje u našoj branši. Broj naših Facebook fanova nastavlja da raste i trenutno isnosi oko 150.000 fanova, dok je na Newsletter KućeStil trenutno prijavljeno oko 9.000 Newsletter korisnika.  

   

Zahvaljujemo se svim našim čitaocima na poverenju i vremenu koje su provodili uz nas. Budite i dalje deo KućaStil online zajednice koja konstantno raste.  

 

 

Foto: KućaStil