PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kuhinja koja "oživi" na pokret ruke

  • Objavljeno:
  • 3.3.2017

Inovativan kuhinjski sistem V-Motion pretvara srce svakog doma u pametno interaktivno okruženje.  Zahvaljujući pametnim mehanizmima, konvencionalna kuhinja pretvara se u kuhinju budućnosti koja "oživi" na jedan dodir ili pokret i olakšava svakodnevno funkcionisanje u ovoj prostoriji.

 


   10 fantastičnih kuhinjskih aparata 

 

   Ukoliko ste ljubitelji novih tehnologija, a uživate i u pripremanju hrane i pića, zahvaljujući ovim          kuhinjskim aparatima konačno možete da spojite dve naizgled nespojive ljubavi.

 


 

Kuhinjski ormarići i fioke dolaze sa inteligentnim sistemom za otvaranje i zatvaranje koji se aktivira jednostavnim dodirom ruke ili noge. Tako, ukoliko želite da otvorite donju fioku, a ruke su vam zauzete, dovoljno je da fioku dodirnete nogom i kuhinja će odreagovati na vaš zahtev.

 

 

Korišćenje kuhinje dodatno je olakšano "Air Logica" sistemom koji, na pokret ruke, aktivira i podiže revolucionarni zadnji panel kuhinje i istovremeno okreće slavinu i pali svetlo. Na taj način, sistem obezbeđuje više prostora u kuhinji i ujedno je čini urednijom.

 

Pozadinsko osvetljenje može se izabrati na isti način, vrlo jednostavnim pokretima, i uneti boje iz prirode u dom: crvena poput vatre, žuta kao zemlja i umirujuće plava i zelena poput vode.

 

 

"V-Motion" sistem je kreirao jedan od vodećih italijanskih proizvođača kuhinja, "Valcucine", poznat po elegantnom dizajnu i vrhunskoj tehnologiji. Sistem je ugrađen najnoviju liniju kuhinja "Genius Loci", ali se može prilagoditi i drugim kolekcijama.

 

 

 

"Genius Loci" i nekoliko drugih modela kuhinja ovog proizvođača opremljene su najnovijim i ekskluzivnim površinama koje pružaju jedinstveno čulno iskustvo: pružaju osećaj dubine, tople su ili vibriraju na dodir.

 

 

Foto: Valcucine