PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kućni bioskop u 4K rezoluciji

  • Objavljeno:
  • 24.3.2015

"4K Ultra Short Throw Projector" je uređaj koji projektuje sliku sa veoma male udaljenosti. Projektor se može smestiti veoma blizu zida, pa senke neće predstavljati smetnju projekciji i ceo pod ostaje slobodan.

 

Nenametljiv dizajn projektora u savršenoj je harmoniji sa svakom dnevnom ili spavaćom sobom. Lako se uklapa u prostorije i dopunjuje ih, a njegov modularni dizajn integrisan je u jedinstvenu celinu.

 

Kutije zvučnika sakrivaju kablove, dok police predstavljaju praktično rešenje za skladištenje gde mogu da se smeste i drugi elektronski uređaji. Poklopac projektora se spušta automatski kada je projektor isključen čineći i taj deo neupadljivim i zaštićenim od prašine.

 

Projektor je napravljen od aluminijuma sa prefinjenom završnom obradom koja svaku dnevnu sobu učini luksuznijom.

 

Rezolucija slike je četiri puta kvalitetnija od Full HD-a. Za razliku od drugih projektora kojima je loša strana pikselizacija prilikom projektovanja slike većih dimenzija, ova tehnologija zadržava kvalitet i realizam prikazane slike.

 

Projektor reprodukuje sliku dijagonale 147" ultravisoke 4K definicije. Slika se može prilagoditi veličinama od 66 do maksimalnih 147 inča i ima rezoluciju od 4096 x 2160 piksela. Funkcija pozicioniranja slike omogućuje zumiranje prikaza kako bi se prilagodila veličini zida. Projektor podržava automatski fokus i automatski zum do 1.6x, ima 4 HDMI ulaza, kao i IR i USB ulaze.

 

 

Ako volite kućne bioskope i visokokvalitetne projekcije, a ovaj užitak ipak deluje preambiciozno za vaš budžet, razmislite o Samsung BluRay kućnom bioskopu ili novoj liniji LG pametnih televizora.

 

 

Foto: sony.net