PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kolekcija Simplicity – balans elegancije i funkcionalnosti

  • Objavljeno:
  • 17.10.2019

Funkcionalnost, jednostavnost i elegancija – tri su glavne odlike minimalizma, vodećeg stila 21. veka. Iako se minimalizam često opisuje sa manje je više, ne bismo se složili da je sinonim ovog stila hladan prostor, već naprotiv prefinjenost i ukus.

 

U skladu sa svim načelima ovog dizajnerskog pravca, iskusni i višestruko nagrađivani tim dizajnera kompanije Gorenje odlučio je da ove godine predstavi novu Simplicity kolekciju, koja u potpunosti opravdava svoje ime i deceniju dugu Life Simplified filozofiju. Rađena isključivo u tajanstveno crnoj i čisto beloj boji, Simplicity kolekcija savršeno prati pravila minimalizma i preciznosti u formama – čiste linije, sofisticirana tekstura i ravne, staklene površine.

 

 

S lakoćom se uklapa u bilo koji stil – moderan, tradicionalan, rustični, skandinavski, industrijski, što ga svrstava u savršene polazne osnove za opremanje ostatka stana. Simplicity kućni aparati, uklopljeni u bilo koju kuhinju, stvaraju prostor koji je vizuelno privlačan i funkcionalan, bez suvišnih dugmića, detalja i dekoracija, koji donosi osećaj mirnoće i balans u enterijer. Bez preterivanja i ekscentrizma, estetika Simplicity kolekcije svodi se na jednostavnost, koja istovremeno podrazumeva i praktičnost i udobnost, i to ne samo u dizajnerskom smislu.

 

 

Minimalizam je svoje mesto pronašao čak i u korisničkom iskustvu. Svojom naprednom tehnologijom, Gorenje Simplicity kolekcija minimizira vreme provedeno u kuhinji, prilagođavajući se specifičnim navikama svakog korisnika. Svi kućni aparati iz ove kolekcije – ugradna rerna i ploča, frižider i kuhinjski aspirator osmišljeni su za sve zaljubljenike u moderan dizajn, ali i inovativne tehnologije. Automatski programi i intuitivne kontrole, poput upravljanja jednim dodirom i unapred podešenih programa, vreme utrošeno na obavljanje svakodnevnih kućnih obaveza zaista svode na minimum.

 

 

Gorenje, kompanija koja u praćenju životnog stila korisnika ima staž od sedam decenija, svojom Simplicity kolekcijom još jednom je pokazalo da je idealan saveznik u postizanju jednostavnijeg života. Na radost onih koji prate trendove i vole sofisticirano dizajnirane uređaje, Gorenje vanvremenski kvalitet upakovan je u najmoderniji dizajn Simplicity kolekcije. Vama je preostalo samo da ga uklopite u vaš enterijer, i to jednostavno.

 

Foto: Gorenje

Izvor: Promo