PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Kako život pojednostaviti i učiniti kvalitetnijim

  • Objavljeno:
  • 25.4.2018

Duže radno vreme, stres zbog previše posla, s jedne strane, i velika očekivanja u društvenom životu, s druge, čine našu svakodnevicu veoma kompleksnom. Važno je da ne zaboravimo da posvetimo vreme sebi, svojoj porodici i stvarima koje nam istinski znače. Da svoj život pojednostavimo i učinimo kvalitetnijim.

 

Pronaći balans u životu od presudnog je značaja, kako bismo mogli da uživamo u ono malo slobodnog vremena koje nam preostaje. Posebno je važno da, na kraju dana, kada se iz užurbane spoljašnosti vratimo u svoju oazu mira, kvalitetno iskoristimo svaki trenutak.

 

Nakon dugog i iscrpljujućeg radnog dana, kućni poslovi sigurno nisu nešto čemu se radujemo. Iz tog razloga, potrebno je da ih pojednostavimo birajući kućne aparate koji će zahvaljujući modernoj i inovativnoj tehnologiji, praktično raditi umesto nas, dok mi uživamo u stvarima koje volimo.

 

Pranje veša može biti komplikovano

 

Provera etiketa, sastava materijala, izbor pravog deterdženta, savladavanje komplikovanih uputstava i programa za veš mašinu ponekad je zamorno. U brzom ritmu savremenog života, ljudi po pravilu nemaju vremena da ulože toliko truda u tek jedan kućni posao, pa zbog toga koriste najosnovnije programe za pranje, propuštajući da iskoriste ono što im moderna tehnologija nudi.

 

Mali broj proizvođača aparata za domaćinstvo shvatio je da je svrha tehnologije da nam olakša život i da bi to trebalo da se odrazi kako na jednostavnost korišćenja, tako i na rezultate. Jedna od kompanija koja je u potpunosti usvojila ovaj način razmišljanja je Gorenje. Slogan "Čini život jednostavnim" postao je pokretačka snaga njihovih najnovijih inovacija koje unapređuju korisničko iskustvo.

 

 

Da, danas stvarno možete da perete i sušite osetljive tkanine

 

Pranje osetljivih tkanina uvek je rizično i pomalo stresno. Međutim, Gorenje WaveActive mašine donose novi talas promena uz najsavremenija tehnološka rešenja, kako bi obezbedile optimalnunegu i za najosetljivije tkanine. Jedinstveni oblik WaveActive bubnja u kombinaciji sa posebnim talasastim 3D rebrima, omekšava i nežno pere delikatnu odeću, svodeći gužvanje i nabore na najmanju moguću meru. Nova generacija mašina za veš opremljena je i IonTech sistemom, koji zahvaljujuči snazi jonai do 30% efikasnije uklanja fleke, čak i pri niskim temperaturama pranja.

 

Sjajna vest je i to  što sada možemobez oklevanja svoju omiljenu bluzu, haljinu, košulju sušiti u Gorenje sušilicama na finiji način od dosadašnjih konvencionalnih sistema. Temperatura u sušilici oko 50 °C omogućava sušenje gotovo svih odevnih artikala sprečavajući skupljanje. A zahvaljujući toplotnoj pumpi ove sušilice su više klase energetske efikasnosti, što donosi izvanrednu uštedu energije.

 

 

Manje vremena za kućne poslove, više vremena za sebe

 

Sa novom linijom Gorenje veš mašina, dugi ciklusi pranja odlaze u istoriju. Uz specijalni program IonWash 59, veš će biti savršeno čist za manje od sat vremena. Uz to, i peglanje je mnogo lakše, ako je uopšte i potrebno, jer SteamTech tehnologija omogućava dodatni tretman parom kako u mašini, tako i u sušilici, radi smanjivanja nabora, mirisa, bakterija i statičkog naboja. Nama ne preostaje ništa drugo nego da svoje slobodno vreme iskoristimo pametno – možda i da se konačno okrenemo novom hobiju o kome toliko dugo sanjamo.

 

 

Naprednu tehnologiju je tako lako koristiti

 

Da, napredna tehnologija je upravo tu da bi nam učinila život jednostavnijim. Kada je pranje veša u pitanju WaveActive je opet u prednosti zahvaljujući svojim inovativnim funkcijama i preglednom displeju. A uz opciju AutoWash, veš mašina će izabratinajoptimalniji ciklus pranja i pomoći nam da optimizujemo količinu deterdženta uz praćenje potrošnje energije kod svih režima pranja.

 

Zahvaljujući novom talasu inovacija iz Gorenja, naš život biće jednostavniji i kvalitetniji. 

 

Kompletnu ponudu možete pogledati na stranici GORENJE VEŠ MAŠINE

 

 

Foto: Gorenje