PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Kako izgleda najluksuzniji krevet na svetu

  • Objavljeno:
  • 14.4.2014

Krevet nove generacije italijanske kompanije HiCan nikoga ne ostavlja ravnodušnim, jer je praktično svaki detalj osmišljen sa ciljem maksimalne relaksacije i uživanja.

 

Osim svoje osnovne funkcije ovaj krevet poseduje vrhunski audio sistem, ekran koji se podešava po potrebi, kao i ugrađen računar koji omogućava uživanje u svim multimedijalnim sadržajima, od gledanja filmova do video igara.

 

Dizajneri italijanske kompanije mislili su i na najsitnije detalje, pa je ovaj luksuzno dizajniran krevet modernih linija opremljen i "roletnama" koje je moguće spuštati po potrebi, kako bi se obezbedio maksimalan odmor u toku noći.

 

 

Za ljubitelje zabave tu je i konzolu za igrice i zabavu koja je povezana sa monitorom i omogućava korisniku da uživa u PC igricama ili filmovima visoke rezolucije. Oni koji, pak, više uživaju u opuštanju uz omiljene knjige na raspolaganju imaju napredan sistem osvetljenja koji mogu da podešavaju po sopstvenom ukusu.  

 

Krevet je dostupan u osam različitih nijansi, ali će u njegovom luksuzu moći da uživaju samo oni koji su u mogućnosti da za njegove čarolije izdvoje čak 42.000 evra.  

 

Pogledajte sjajan video i otkrijte šta sve nudi najluksuzniji krevet na svetu.

 

 

 

Foto: hi-can.com