PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Idealan smart telefon za navijače Arsenala (VIDEO)

  • Objavljeno:
  • 4.8.2014

Huawei se pametno pripremio za uspeh u predstojećoj fudbalskoj sezoni – svoje oficijelno sponzorstvo upotpunio je posebnom serijom pametnih telefona sa obeležjima fudbalskog kluba Arsenal. Specijalno izdanje smart telefona “Huawei Ascend P7”, koji je već nekoliko meseci na tržištu, pored odličnih performansi uključuje fudbalske aplikacije i obeležja kluba, te je oduševio navijače Arsenala.

 

Ovaj telefon je dostupan u crnoj metalik boji, podržan 4G LTE tehnologijom, a poseduje i izuzetno zanimljivu opciju za onlajn igranje fudbala. Na zadnjoj strani utisnut je grb ovog fudbalskog kluba, a telefon dolazi sa nekoliko prigodnih tema i specijalno kreiranim Arsenalovim menijem. Takođe, tu su i pozadine sa fotografijama proslave finala Kupa 2014, “Highbury” zgrade, zatim dnevne i noćne ilustracije stadiona ovog kluba “Emirates”.

 

Telefon “Huawei Ascend P7” poseduje 5-inčni ekran visoke 1920 x 1080 rezolucije, tako da je posebno pogodan za igranje igrica. Ovaj telefon ima aplikaciju za direktno povezivanje sa prijateljima na društvenim mrežama kako bi ćaskali o Arsenalu i aktuelnim dešavanjima iz sveta fudbala.

 

Izdanje “Huawei”-a za Arsenal poseduje 64GB dodatne memorije, prednju kameru od 8 i zadnju kameru od 13 megapiksela, što omogućava snimanje dobrih video klipova i personalizaciju fotografija. Pravi izbor za vatrene ljubitelje kluba Arsenal i engleskog fudbala.