PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Hisense klima uređaji: Inovativna tehnologija, moderan dizajn i energetska efikasnost – sve na jednom mestu

  • Objavljeno:
  • 27.7.2020

Poslednjih godina, svedoci smo sve češćih i dugotrajnijih talasa letnjih vrućina, koji diktiraju neizbežan trend klimatizovanja mnogih zatvorenih prostora – stanova, kuća, kancelarija. Prognoze avgustovskih temperatura su vas verovatno podstakle da svoj dom upotpunite efikasnim klima uređajem, ali brojni proizvođači, različite tehnologije i još različitije cene vaš izbor ne čine nimalo lakim.

 

Pri odabiru klime, verovatno ćete se, kao i većina ljudi, prvenstveno voditi odnosom cene i kvaliteta – budžet je lako odrediti, ali kako da prepoznate kvalitet?

 

Inverterska tehnologija, pametne funkcije i energetska efikasnost glavne su odlike kvaliteta i pouzdanosti klima, a ukoliko vam je takođe važno da se ovaj veliki uređaj što neprimetnije uklopi u vaš pažljivo dizajnirani enterijer – Hisense ima savršenu ponudu za vas.

 

Kao prva kompanija koja je pre više od 20 godina proizvela i na svetsko tržište lansirala inverterske klima uređaje, Hisense je postao sinonim za inovativnost, dugotrajnost i efikasnost, kako u Kini, tako i širom sveta. Predstavljanjem nove generacije inverterskih Expert klima uređaja, u kojima je spojila elegantnu spoljašnjost minimalističkog dizajna sa funkcionalno osmišljenom unutrašnjosti i inovativnim funkcijama, kompanija Hisense potvrdila je lidersku poziciju proizvođača klima uređaja i na domaćem tržištu.

 

 

Glavna odlika Hisense Inverter Expert klima uređaja – inverterska tehnologija, obezbeđuje inteligentan rad uz smanjenu potrošnju električne energije. Za razliku od standardnih sistema, koji konstantno uduvavajući vazduh punim kapacitetom povećavaju potrošnju struje, inverter klime smanjuju brzinu obrtaja kompresora u radu kako se približavaju zadatoj temperaturi, pa je njena kontrola preciznija, a potrošnja struje manja. Ova inverterska tehnologija, uz specijalno dizajnirane ventilatore, osigurava i osetno manji nivo buke, koja u "Quiet" režimu ne prelazi 16 decibela.

 

Još jedna velika prednost klima uređaja poput Silentium Pro i Energy Pro jeste Hisense TMS tehnologija, koja izračunava parametre vašeg okruženja – temperaturu, vlažnost, brzinu izduvavanja vazduha, toplotno zračenje, pa čak i količinu odeće i stepen vaše aktivnosti. Zahvaljujući njoj, pritiskom na jedno dugme možete kontrolisati temperaturu, vlažnost i brzinu izduvavanja vazduha, a poseban dizajn ventilatora usmeriće hladan vazduh gde vi želite – da duva u vas ili da vas zaobilazi. Hisense Smart Eye će kod prisutnih osoba u prostoriji prepoznati njihove pozicije i aktivnosti, pa će pravac izduvavanja vazduha takođe biti prilagođen njihovom položaju i njihovim trenutnim aktivnostima.

 

 

Svim ovim pametnim funkcijama Hisense klima uređaja možete "pametno" i upravljati – zahvaljujući Wi-Fi sistemu, možete stvoriti prijatnu atmosferu u domu pre dolaska sa posla ili brinuti o svojim ljubimcima dok ste na kratkotrajnom odmoru.

 

Osim kreiranja inovativne tehnologije koja se prilagođava različitim potrebama modernog čoveka, odgovornost ka prirodnim resursima, bezbednost i pouzdanost svih njenih uređaja važni su postulati poslovanja kompanije Hisense. Pored visokog energetskog razreda, Hisense klima uređaje odlikuju i brojne funkcije koje dodatno štede električnu energiju, dok je pouzdanost i bezbednost uređaja osigurana opcijom praćenja i samodijagnostike koja omogućava brže otklanjanje problema, lakše održavanje, kao i hitno isključivanje napajanja u slučaju preopterećenja sistema.

 

Sve ove karakteristike Hisense klima uređaje čine kvalitetnim i pouzdanim partnerom kako u vrelim letnjim danima, tako i u svim ostalim godišnjim dobima. Bilo da se odlučite za – Silentium Pro, Energy Pro ili Mini Apple Pie klima uređaje, nećete pogrešiti. Ovog puta su inovativna tehnologija, pametne funkcije, energetska efikasnost, pristupačnost, elegantan dizajn – na jednom mestu.  

 

Za više informacija o karakteristikama i akcijskim ponudama, posetite veb-sajt Hisense

 

Izvor: Promo

Foto: Gorenje