PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Gorenje Side by side frižideri: Elegancija i funkcionalnost na istoj strani

  • Objavljeno:
  • 24.5.2019

Kruna svake savremene kuhinje je frižider, a izbor rashladnog aparata neretko doprinosi i estetici celokupnog dnevnog boravka.

 

Stoga, savršeni frižider je onaj koji će naprednim opcijama odgovoriti na tempo koji nam diktira savremeni način života i u isto vreme svojim dizajnom unaprediti naš životni prostor. I baš takav odgovor stiže iz kompanije Gorenje u vidu Side by side frižidera, prostranih, opremljenih savremenom tehnologijom i modernim dizajnom koji odiše elegancijom.

 

Pre otvaranja frižidera, pred nama je pregledan LED displej na dodir. Mnogobrojne opcije koje su nam raspolaganju se mogu sa lakoćom kontrolisati zahvaljujući preglednom displeju koji unosi tračak futurističke estetike u kuhinju.

 

Nije samo spoljašnjost ovog frižidera elegantna. Njegova prostrana unutrašnjost je pažljivo osmišljena tako da omogući lako odlaganje i organizovanje namirnica. Haos i nered koji nastaje zbog prevelike količine hrane je prošlost. Svaki put kada otvorite Side by side frižider, činiće vam se da ga je nemoguće napuniti. Ovaj frižider nam omogućava da ne moramo da mislimo o ograničenju prostora dok smo u kupovini, baš kao ni dok pripremamo gotova jela koja će nam omogućiti da elegantno uplovimo u novu radnu nedelju sa jednom stavkom manje na to do listi.

 

Uz Gorenje Side by side kombinovane frižidere, pored prostranosti i elegancije, na vašoj strani su i svežina hrane i energetska efikasnost. Tajna je u inverterskom motoru koji omogućava bolje prilagođavanje naglim promenama temperature prilikom otvaranja vrata, a time i dužem trajanju hrane koja se u njemu nalazi. Oni omogućavaju i da frižider radi tiše i troši manje energije. Skoro nečujan, on čuva elegantni sklad u vašem ambijentu.

 

I tu nije kraj naprednim tehnologijama koje su na strani vašeg jednostavnijeg života. Side by side frižideri su opremljeni i sa NoFrost Plus opcijom, najnovijim sistemom hlađenja na tržištu koji se nalazi u zamrzivaču, koji sprečava nakupljanje leda. Zahvaljujući tome, nema potrebe za otapanjem, i nema viška leda koji će dodatno zauzimati prostor. Zamrznutu hranu led neće slepljivati i na taj način će vaš zamrzivač uvek biti uredan i funkcionalan.

 

 

Ledomat sa dispanzerom za vodu kojim se upravlja na dodir, omogućava lak pristup hladnoj vodi, kockama ili isitnjenom ledu za vaše omiljeno osveženje, bez otvaranje vrata i bez povezivanja ledomata na dovod vode. Skladan dizajn ne zauzima dragocen prostor zamrzivača.

 

Da li zaista svaki put morate da otvarate vrata frižidera kada samo želite da sipate čašu ohlađenog soka? Ne sa dodatnim malim vratima na frižideru kojim direktno otvarate deo sa pićima, a da ne morate da izlažete ostatak hrane sobnoj temperaturi i vazduhu. Na taj način će vaše namirnice i duže trajati.

 

 

Gorenje Side by side frižideri upotpuniće svaki prostor i svojim izgledom i svojim opcijama. Obezbedite svojoj kuhinji frižider koji zaslužuje, koji će uneti i eleganciju i funkcionalnost u vaš životni prostor.

 

Foto: Gorenje

Izvor: Promo