PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Gorenje rashladni aparati najbolji robni brend u Srbiji

  • Objavljeno:
  • 5.6.2018

Kompanija Gorenje dobitnik priznanja "Najbolje iz Srbije 2017" u kategoriji "Proizvodi za kuću i trajna potrošna dobra" za rashladne aparate proizvedene u fabrici u Valjevu.

 

Prema oceni potrošača i stručne javnosti na ovogodišnjem glasanju za nagradu »Najbolje iz Srbije«, u organizaciji Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kompanija Gorenje ponela je priznanje za “Najbolji robni brend” u 2017. godini u kategoriji: “Proizvodi za kuću i trajna potrošna dobra”, za rashladne aparate proizvedene u fabrici u Valjevu.

 

 “Fabrika rashladnih aparata u Valjevu ulazi u svoju 13-tu godinu poslovanja, sa preko 1500 zaposlenih i impozantnom cifrom od preko pet miliona proizvedenih frižidera koji su plasirani na tržište Srbije, Evrope i sveta. Priznanje za najbolji robni brend potvrda je kvaliteta, ali i poverenja koje su nam svojim glasovima ukazali potrošači. Ujedno, ona je i rezultat zalaganja i velike posvećenosti svih zaposlenih, ali i naših dobavljača i partnera, izjavila je Stanka Pejanović, generalna direktorka kompanije Gorenje Beograd.

 

 

Ovogodišnje priznanje „Najbolje iz Srbije“ drugo je po redu za kompaniju Gorenje, nakon prošlogodišnjeg proglašenja za najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji i to zahvaljujući ocenama stručnog žirija, ali i glasovima poslovnih partnera i potrošača, koji su prepoznali brigu kompanije o njihovim potrebama, kroz kontinuirano ulaganje u inovativnost, naprednu tehnologiju, kvalitet i pouzdanost proizvoda, ali i vrhunsku servisnu i  postprodajnu uslugu.

 

Zbog originalnog dizajna, robna marka Gorenje, u svetu  prepoznatljiva po kvalitetu i jednostavnom upravljanju, danas predstavlja nov trend u opremanju doma. Na tržištu Srbije kompanija je prisutna sa 17 prodajnih Gorenje Studio salona, rasprostranjenom servisnom mrežom i tri fabrike u Valjevu, Staroj Pazovi i Zaječaru.

 

 

Foto: Gorenje