PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Gorenje predstavilo nove uređaje i digitalna rešenja za pametan i pojednostavljen život

  • Objavljeno:
  • 7.9.2018

Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2018, koji se održava od 31. avgusta do 5. septembra u Berlinu, Gorenje Grupa s ponosom predstavlja svoja najnovija dostignuća u oblasti kućnih aparata. Ovo je jedanaesta godina zaredom kako Gorenje nastupa na IFA sajmu, jednom od najvećih sajmova potrošačke elektronike na svetu, koji privuče više od 250 hiljada posetilaca svake godine.

 

Gorenje Grupa će iskoristiti svoje prisustvo na ovom sajmu da predstavi novitete i da pruži priliku posetiocima da prvi steknu uvid u spektar digitalnih usluga koje će uskoro biti dostupne, pre svega Gorenje ConnectLife platformu kao i čitav niz povezanih uređaja.

 

 

Iskusite pametan i pojednostavljen život koji donosi Gorenje

 

Posetioci IFA 2018 sajma prvi će doživeti demonstraciju nove Gorenje ConnectLife platforme uživo. Koristeći pametne tehnologije koje su razvijene s ciljem da podignu pojednostavljen život na novi nivo, Gorenje ConnectLife platforma sadrži napredne digitalne usluge i rešenja pogodna za novu paletu povezanih kao i nepovezanih Gorenje uređaja iz svih kategorija aparata. Ona donosi integraciju sa digitalnim asistentima (botovima) Gorenje Grupe, usluge i proizvode trećih lica i povezivanje sa digitalnim ličnim asistentima (Alexa, Google, Siri). Gorenje ConnectLife platforma i linija povezanih Gorenje uređaja će se pojaviti na tržištu 2019. godine.

 

 

Glavne atrakcije na štandu kompanije Gorenje na IFA sajmu uključuju još i:

 

  Novu Gorenje 3-u-1 rernu

  •   Laureate Red Dot nagrade, WaveActive mašine za pranje i sušenje veša sa patentiranim dizajnom bubnja i tehnologijom inspirisanom prirodom, razvijenom da savlada i najtvrdokornije fleke na najnežniji mogući način
  •   Popularno specijalno retro izdanje frižidera po uzoru na legendarni Volkswagen Minibus kombi, po prvi put predstavljen u crnoj boji, i retro kolekciju frižidera i malih kućnih aparata u novim kul bojama: jabuka, maslina i ultra popularna bakarna boja
  •   Osveženu Simplicity kolekciju za korisnike koji dosta pažnje posvećuju dizajnu, koji će ceniti čiste linije i funkcije jednostavne za korišćenje
  •   Dugo očekivane bežične usisivače
  •   I, sa ciljem da učini put do zdravijeg životnog stila mnogo jednostavnijim i prijatnijim, tu je i HEAD by Gorenje linija malih, inovativnih kućnih uređaja, koji uključuju 2-u-1 Nutri Sport blender i povezanu kuhinjsku vagu.
  •  

Posetioci štanda će takođe moći da uživaju u impresivnoj tehnološkoj postavci: interaktivna WaveActive postavka bubnja sa naprednim tehnološkim rešenjima koja demonstrira kako inovativne funkcije pranja zapravo rade, tu su i aktivnosti na licu mesta koje promovišu #Simplyfans kampanju i Gorenje kao ponosni sponzor evropskog rukometa, časovi pametnog kuvanja sa Gorenje kuhinjskim aparatima, i uživo demonstracija Gorenje pametne kuhinje, koju pokreću dolazeća ConnectLife platforma kao i potpuno nova paleta povezanih Gorenje proizvoda.

 

 

Berlinski IFA sajam predstavlja izvanredan spoj biznisa, sastanaka i prilika za trgovinu, inovativnih proizvoda i usluga, a takođe nudi i odličnu zabavu i priliku da se predstavite svetskoj bazi potrošača. Kao takav, IFA sajam iz godine u godinu privlači sve više posetilaca. Samo na IFA 2017 sajmu, 1.805 izlagača je potpisalo ugovore u vrednosti od preko 4,7 milijardi evra i ugostili su više od 250 hiljada posetilaca iz celog sveta.

 

 

"Radujemo se susretu sa našim partnerima i potrošačima iz celog sveta kao i predstavljanju naših najnovijih dostignuća u oblasti kućnih uređaja. Posetioci na našem štandu će imati priliku da dožive iskustvo povezanog doma i pametnog i pojednostavljenog života koji donosi Gorenje, dok mi s ponosom predstavljamo Gorenje ConnectLife platformu kao i potpuno novu liniju povezanih uređaja. Ovo je veliki korak za Gorenje grupu ka uspešnoj realizaciji svoje vizije mnogo povezanijeg svakodnevnog života", rekao je  Franjo Bobinac, predsednik i generalni direktor Gorenje Grupe.

 

 

Foto: Gorenje Grupa