PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

GORENJE POKLANJA: Uštedite do 50% na uređajima za opremanje vašeg doma

  • Objavljeno:
  • 21.5.2018

Novi "Gorenje Studio" svakom kupcu poklanja dodatni popust na kasi povodom otvaranja još jednog objekta u Beogradu. Ne propustite sjajnu akciju - osvežite svoj dom i uštedite i do neverovatnih 50%.

 

Kompanije "Gorenje" odlučila je da nagradi sve svoje kupce sjajnom akcijom povodom otvaranja  novog prodajnog objekta u Beogradu, u Sarajevskoj 15. Tako će svaki kupac na kasi dobiti POKLON POPUST za svaku kupovinu koji se krije iza SREĆNE GREB-GREB KARTICE u svim Gorenje Studio objektima širom zemlje

 

Kartice donose popuste i do 50%, a u ponudi se nalaze raznovrsni asortimani kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, kao i inovativne i dizajn kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnera današnjice, kao što su Filip Stark, Ora Ito i Karim Rašid. Sve detalje o samim greb-greb karticama i ovoj akciji možete saznati na stranici OGREBI SVOJ POPUST.  

 

                         Klikom na fotografiju otvarate sve detalje o "Gorenje" akciji. 

 

Ukoliko postoje drugi popusti na odabrane artikle, popust sa greb-greb kartice se primenjuje nakon prvobitnog popusta, a akcija važi na sve iznose računa, sve vrste aparata i drugih artikala (akcijskih ili neakcijskih), kao i na sve vrste plaćanja.

 

U bogatoj ponudI koja vas očekuje na 17 "Gorenje" lokacija nalaze se veliki kućni aparati, mali kućni aparati, sjajne kuhinje, uređaji za grejanje i hlađenje, keramika i dodatna oprema. Svim kupcima na raspolaganju je i stručan projektantski i prodajni tim "Gorenja", koji će im pružiti podršku prilikom odabira proizvoda, besplatnog projektovanja, načina plaćanja, isporuke i montaže proizvoda.

 

 

I to nije sve! Povodom otvaranja četvrtog beogradskog "Gorenje Studija" u Sarajevskoj 15, kompanija "Gorenje" u ovom objektu svim posetiocima ekskluzivno poklanja popust od 50% na kupovinu "Gorenje" kuhinje do kraja maja, plus poklon "Gorenje" sudopera, uz brojne druge pogodnosti za ostale kupovine – poklon peglu uz veš mašinu, neutralizator vodenog kamenca uz veš mašine i sudomašine, kao i specijalno iznenađenje za sve račune preko 10.000 dinara.

 

Tu su i jedinstveni uslovi plaćanja putem "Gorenje" beskamatnog "360 kredita" do 36 mesečnih rata, koji se odobravaju bez odlaska u banku i bez dodatnih troškova.

 

 

Zato posetite "Gorenje Studio" na nekoj od 17 lokacija širom Srbije i iskoristite sjajne popuste i akcije!

 

Foto: Gorenje