PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Gorenje NoFrost frižideri: Najbolji izbor ovog leta

  • Objavljeno:
  • 21.6.2017

Nema leda. Nema lepljenja. Više prostora. Više funkcija. Više svežine. Fantastična Gorenje NoFrost linija frižidera sa naprednom i inovativnom tehnologijom oduševiće vas ovog leta. PLUS: POKLON Smoothie blender.

 

Leto je pred nama, i mnogi od nas razmišljaju o odlasku na more, ali i o kupovini frižidera. Leto je i najosetljivije vreme za odlaganje i čuvanje namirnica, upravo zbog visokih temperatura u kojima uživamo na moru. Ukoliko razmišljate o kupovini frižidera ovog leta, pouzdanog partnera pronaći ćete u Gorenje NoFrost liniji koja se odlikuje naprednim funkcijama.

 

IonAir tehnologija u novoj generaciji Gorenje frižidera stvara idealnu mikroklimu za čuvanje namirnica, oponašajući prirodni proces jonizacije. Vazduh obogaćen negativnim jonima uklanja jake mirise namirnica i sprečava da se pomešaju dok je hrana odložena. Istovremeno, MultiFlow 360 sistem ravnomerno raspoređuje vazduh i održava temperaturu konstantnom na svakoj polici. Tako se u frižideru obezbeđuje savršena klima za zeleniš iz bašte, mlečne proizvode, morske plodove, jaja, kolače i paradajz.

 

 

Najveća XXL SpaceBox fioka je idealna za čuvanje velikih namirnica, kao što su svinjski but, torta ili nekoliko pizza. SuperCool je još jedna praktična funkcija posle velikih nabavki. Veća količina hrane koju ste upravo stavili u frižider narušava njegovu stabilnu temperaturu. Zato je ova funkcija snižava za 3 stepena i održava na tom nivou narednih 6 sati za očuvanje svežine.

 

 

 

NoFrost frižideri poseduju i jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, koji sprečava stvaranje leda i smanjuje potrošnju struje. To znači da možete da zaboravite na zamorno otapanje i čišćenje frižidera. Zamrznuta hrana se više neće lepiti, što čini frižider urednim i manje zatrpanim, i omogućava da hrana što duže zadrži svežinu, boju i aromu.

 

 

U slučaju odlaska ukućana na odmor, frižider ima mogućnost da radi u režimu uštede energije, kada su vrata zatvorena sve vreme. Takođe, fioka za voće i povrće sa posebnim VitaLight svetlom produžava svežnu hrane. Spektar narandžaste svetlosti usporava prirodni proces sazrevanja voća i povrća, zadržavajući vitamine i minerale koji se nalaze u namirnicama.

 

A da li ste znali da se ova inovativna tehnologija proizvodi upravo ovde, u Srbiji? Tačnije u Valjevu, iz čijeg pogona potiče većina Gorenje frižidera namenjenih za tržišta Srbije, Evrope i sveta. Gorenje je i ponosni dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije, dodeljene po izboru potrošača i stručnog žirija u kategoriji “Najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji”.

 

 

Gorenje uvek nastoji da pruži više svojim potrošačima, pa sve one koji se do kraja juna opredele za neki od frižidera iz linije NoFrost očekuje i specijalan poklon – Smoothie maker, za pripremu zdravih i ukusnih napitaka od svežeg ili zamrznutog voća i povrća.