PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Gorenje i Hisense zajedno na berlinskom IFA sajmu

  • Objavljeno:
  • 9.9.2019

Ovog septembra u Berlinu, pod sloganom "Zvanični partner budućnosti", IFA sajam tradicionalno okuplja najuglednije svetske proizvođače potrošačke elektronike i kućnih aparata. Među njima će, po prvi put zajedno sa svojim strateškim partnerom kompanijom Hisense, izlagati kompanija Gorenje.

 

Od 6. do 11. septembra, Gorenje će u čuvenoj Hali 26 berlinskog sajma predstaviti svoja inovativna i pametna rešenja u službi fleksibilnosti i jednostavnosti za bolje korisničko iskustvo u obavljanju svakodnevnih obaveza kod kuće.

 

 

IFA sajam, baš kao i prethodnih godina, nudi svojevrstan pogled u pametnu budućnost ispunjenu tehnološkim inovacijama. Upravo zbog toga, kao savršena kombinacija napredne tehnologije i minimalističkog dizajna biće predstavljena nova Gorenje Simplicity kolekcija.

 

Kućni aparati iz ove kolekcije, rađeni isključivo u crnoj i beloj boji, u potpunosti se prilagođavaju potrebama, ali i navikama modernog čoveka. Filozofija ove kolekcije je filozofija jednostavnosti – manje razmišljanja, manje dugmića za kliktanje, ali i više vremena za značajne trenutke u životu.

 

 

Mesto "Zvaničnog partnera budućnosti", na IFA sajmu, ali i u svakom domu, Gorenje je obezbedilo i svojom ConnectLife platformom, koja svojim digitalnim rešenjima obezbeđuje kompatibilnost sa svim aparatima iz grupacije Hisense – Hisense, Gorenje i Asko. Besprekorno povezani uređaji, uz napredne digitalne opcije, "pamte" načine upotrebe uređaja i aplikacija, koji se savršeno prilagođavaju vašim navikama i stilu života.

 

 

Povezani kućni aparati putem platforme ConnectLife, uz Simplicity kolekciju, oslanjaju se upravo na filozofiju jednostavnosti i tehnologiju u službi čoveka. Svaka inovacija kompanije Gorenje je već 70 godina inspirisana svakodnevnim životom i trenucima u kojima nam je umesto složenosti, drame i stresa potrebna isključivo – jednostavnost.

 

Foto: Gorenje

Izvor: Promo