PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Elegantni pametni sat Samsung Gear S2

  • Objavljeno:
  • 15.12.2015

Pametni sat Samsung Gear S2 nudi elegantan dizajn nalik klasičnim satovima, prilagodljiv remen i unaprijeđene funkcionalnosti, koje omogućavaju još bolje korisničko iskustvo i užitak u korištenju.

 


   Wi-Fi internet odlazi u istoriju, stiže revolucionarni Li-Fi

 

   Iako je prošao gotovo nezapaženo u javnosti i medijima, jedan događaj od prošlog meseca              najavio je revolucionarne promene u korišćenju interneta. 

 


 

 

Dizajn je nastao kroz partnerstvo sa Alesandrom Mendinijem koji je svoj ukus, humor i osećaj za boje preneo i na uređaj Gear S2, koji može da odgovori gotovo na svaki stil jer je od sada dostupan u velikom broju različitih izgleda.

 

 

Osnovne funkcije pametnog telefona su dostupne jednostavnim okretanjem uređaja Gear S2, a sve što je potrebno je da nežno okrenete prsten sata da biste listali e-mail poruke, zumirali mapu ili preskočili numeru tokom reprodukcije. Tako i život postaje sve jednostavniji i lakši uz svaki novi okret.

 

 

I preuzimanje kontrole nad svojim zdravljem je jednostavno uz Gear S2. Tako uz pomoć ovog pametnog sada možete pratite nivo dnevne aktivnosti, brzinu otkucaja srca i unos vode u poređenju sa unosom kofeina, i u zavisnosti od rezultata prilagođavati svoje aktivnosti i navike. Tu su i motivacione poruke koje će vam olakšati održavanje linije i činiti vas motivisanijim za nove zadatke.

Ovaj pametni telefon nudi i niz drugih pogodnosti, pa uz njegovu pomoć možete čak kupiti i kafu na putu do posla, a kada dođe vreme za dopunu, jednostavno ga postavite na postolje za bežično punjenje i vrlo brzo će biti spreman za nove izazove.

 

 

A veliki broj novih aplikacija doneće dodatnu korist. Od trčanja do cilja do obezbeđivanja vašeg doma, sve je moguće. Jedinstveno rotirajuće kućište ovog sata, s tipkama Home i Back, osigurava vam ujedno brži i lakši pristup aplikacijama i notifikacijama u svakom trenutku.

 

 

Sa dovoljno prostora za skladištenje 300 pesama koje se nesmetano sinhronizuju sa vašim telefonom, vaše omiljene plejliste od sada uvek su uz vas. Čak i kada ostavite telefon kod kuće da biste otišli na trčanje, tu su Gear S2 i slušalice Level U Bluetooth, odnosno sve što vam je potrebno.  

 

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na Samsung Gear S2

 

Foto: Samsung Srbija