PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Doživljaj tople vode uz napredne tehnologije

  • Objavljeno:
  • 16.4.2019

Posetioce 45. Međunarodnog sajma građevinarstva, u periodu od 17. do 20. aprila, na izložbenom štandu kompanije Gorenje očekuju brojni noviteti za kvalitetno, jednostavno i energetski efikasno uređenje životnog i poslovnog prostora.

 

Kompanija Gorenje ove godine predstaviće se u Hali 2 (nivo B) Beogradskog sajma, inovativnom linijom električnih bojlera sa digitalnom elektronskom regulacijom, koja omogućava jednostavno, pregledno i praktično upravljanje, obezbeđujući odličnu energetsku efikasnost i bezbednu upotrebu tople vode, bez pregrevanja. Zahvaljujući kvalitetnim 100-procentnim recikliranim materijalima i odličnoj zaštiti, Gorenje bojleri su u potpunosti ekološki, bez štetnosti po korisnike i samu životnu sredinu, a uz to i savremenog dizajna koji ne narušava izgled enterijera.

 

 

Posetioci Gorenje štanda upoznaće se i sa novom generacijom klima uređaja sa potpisom Hisense Grupe, jednog od globalnih lidera u industriji klimatizacije, a u čijem je vlasništvu od nedavno i kompanija Gorenje.

 

Tokom tri sajamska dana biće predstavljena i brojna druga inovativna rešenja iz Gorenja koje je već sedam decenija sinonim za drugotrajnost, funkcionalnost i inovativnost u službi jednostavnog i kvalitetnog života.

 

 

Foto: Gorenje