PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Besprekorno pranje i zaštita uz 10 godina garancije

  • Objavljeno:
  • 15.6.2017

Zaštita od najčešćih alergena i bakterija, najkraći program pranja na svetskom tržištu, manja potrošnja energije i čak 10 godina garancije, samo su neke od prednosti nove zvezde na tržištu veš mašina.

 

Ako tragate za veš mašinom koja objedinjuje najbitnije prednosti za savremenu porodicu, pravo je vreme da otkrijete najnoviju zvezdu iz "VOX ELECTRONICS" asortimana. U pitanju je veš mašina koja koristi SMARTLOGIC INVERTER MOTOR sa najsavremenijom tehnologijom koja obezbeđuje manju potrošnju električne energije i uštedu za vaš budžet, a istovremeno i veću efikasnost pranja zahvaljujući direktnom ubrizgavanju vode i deterdženta pomoću sistema recirkulacije i dve povezane mlaznice.

 

 

Na ovaj način produžava se i životni vek veš mašine, a o kvalitetu najbolje svedoči podatak da se na SMARTLOGIC INVERTER MOTOR dobija čak 10 godina garancije. Osim toga, zahvaljujući svom nečujnom radu ova veš mašina postaće tihi stanar u vašem domu i tako osigurati tih ambijent koji je preko potreban svakoj porodici.

 

 

I to nije sve. Zbog brzog tempa života i svakodnevne izloženosti stresu, oslabljen je i imuni sistem sve većeg broja ljudi zbog čega su podložniji bakterijskim i alergijskim infekcijama, pa je "VOX ELECTRONICS" posebnu pažnju posvetio zdravlju svojih korisnika. Stoga ova veš mašina koristi naprednu tehnologiju koja je jedinstvena na našem tržištu, a koja iz veša temeljno uklanja sedam najčešćih alergena i četiri vrste bakterija.

 

To se postiže zahvaljujući ALLERGY SAFE funkciji koja efikasno odstranjuje polen, prašinu, grinje, gljivice, buđ, pseću i mačju dlaku, kao i sve tragove mikroorganizama Aspergillus niger, Escherichia coli, Candida albicans i Staphylococcus aureus. Ova jedinstvena funkcija omogućava vam da budete potpuno bezbedni i zaštićeni.

 

Kompletan asortiman VOX veš mašina možete videti na stranici: VOX ELECTRONICS VEŠ MAŠINE

 

Prednosti nove veš mašine upotpunjuje i sve značajnija brzina pranja koju je "VOX ELECTRONICS" doveo gotovo do savršenstva. Kada odeća nije previše isprljana, dovoljno je samo 12 minuta u ovoj veš mašini da bi bila kao nova. Samo veš mašine ovog proizvođača poseduju ovaj ekskluzivni ULTRA QUICK 12 MIN program, koji je najkraći program pranja na svetskom tržištu. Vox electronics brine o vašoj odeći na najpouzdaniji način. Uz garanciju od pet godina, sa njima nema iznenadjenja! 

 

Vama najbližu VOX radnju možete pronaći na stranici: VOX PRODAJNA MESTA 

 

Najnovije proizvode i specijalne akcije iz VOX asortimana možete istražiti klikom na fotografiju iznad.  

 

Foto: VOX