PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

10 fantastičnih kuhinjskih aparata za 2016.

  • Objavljeno:
  • 20.2.2016

Ukoliko ste ljubitelji novih tehnologija, a uživate i u pripremanju hrane i pića, zahvaljujući ovim kuhinjskim aparatima konačno možete da spojite dve naizgled nespojive ljubavi.

 


   Top 11 High-Tech gadžeta i uređaja za kuhinje budućnosti

 

   Ovi gadžeti i uređaji još nisu dospeli na tržište, ali će upravo oni promeniti naše uobičajene              aktivnosti u kuhinji. 

 


 

1. Kućni nutricionista

 

"Orange Chef Prep Pad" je aparat koji će vam pomoći da odluku da se hranite zdravije lakše sprovedete u delo. Bilo da želite da smršate ili poboljšate zdravlje, veoma je bitno da pratite šta jedete. Ne samo što služi kao vaga, aparat predstavlja nutricionistički vodič sa 300.000 namirnica i podacima o kalorijama, proteinima, ugljenim hidratima i masti, a funkcioniše uz pomoć ajfona ili ajpeda.

 

 

2. Wi-Fi aparat za kuvanje

 

Praktičan aparat za kuvanje "Crock-Pot Smart Slow Cooker" omogućava daljinsko upravljanje putem pametnog telefona. Možete podešavati temperaturu kuvanja ili menjati vreme isključivanja i to sve na daljinu, što je posebno pogodno ako ne možete svo vreme da provedete u kuhinji.

 

 

3. Frižider koji pravi kafu

 

Frižider marke "GE appliances" ima ugrađen "Keurig K-Cup Brewing System" u vratima koji će vas obradovati šoljicom tople kafe nakon jednostavnog pritiska na dugme.

 

 

 

4. Olovka za dekorisanje

 

"CinniBird" spravica za dekorisanje je savršen poklon za ljubitelje kafe ili lepo ukrašenih torti i kolača. Pomoću nje vrlo jednostavno i precizno možete crtati ili napisati romantičnu poruku na peni kafe ili tacnici za dezert i oduševiti svoje goste.

 

 

5. Pametna kutija za jaja

 

Popunite pametnu kutiju "Quirky Egg Minder" sa 14 jaja i aplikacija će vas putem smart telefona obavestiti kada vam ponestane jaja, pa čak i kad im ističe rok. Iako prosto možete zaviriti u frižider, ovako je mnogo zabavnije, zar ne?

 

 

6. Pametan aparat za kafu

 

"Smarter" aparat za kafu možete pokrenuti putem bežičnog intereta dok ste još u krevetu. Ovaj uslužni aparat čak će i samleti kafu.

 

 

 

7. Čuvar svežine vina

 

Dok neki jednu flašu vina popiju za veče, drugi je radije gustiraju polako. Aparat "EuroCave Wine Art" čuva do dve otvorene boce vina na idealnoj temperaturi i održava svežinu i aromu vina do deset dana  od otvaranja.

 

 

8. Kućna mikro pivara

 

Prva mikro pivara za kuću pod nazivom “Brewie” doneće neizmernu radost svima koji uživaju u najpopularnijem alkoholnom piću na svetu. Sve što je potrebno da biste sami proizvodili pivo uz pomoć ovog aparata je da stavite neophodne sastojke u odgovarajuće odeljke, izaberete recept i pritisnete dugme za “start“.

 

 

 

9. Aparat za prženje na vazduhu

 

Od sada možete uživati u "prženoj" hrani bez kršenja dijete. "Airfryer" iz Philipsa omogućuje da hrana dobije hrskavu teksturu uz samo par kapi ulja.

 

 

10. Robot koji dostavlja namirnice

 

Suosnivači "Skajpa" kreirali su pola metra visoke robote koje pokreće električna energija, dizajnirane da dostavljaju namirnice do vrata kupaca. Roboti se kreću trotoarima brzinom 6,5 kilometara na čas i mogu prenesu dve kese namirnica, a njihovo kretanje kretanje se prati pomoću aplikacije na smart telefonu.

 

 

Foto: freshome.com