PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Zelena bomba za topljenje naslaga sa stomaka

  • Objavljeno:
  • 9.6.2016

Zeleni voćno-povrćni napitak koji vam danas predstavljamo idealan je za ovo doba godine jer će pročistiti vaš organizam, ojačati imunitet, a ujedno i efikasno topiti masne naslage, posebno sa stomaka.

Da biste napravili ovaj napitak, u blender ubacite nasečenu smrznutu bananu, jednu kašiku narendanog đumbira, dve kašike mlevenih semenki lana, šoljicu zaleđenih borovnica, pola šoljice spanaća i malo leda

Potom sve dobro umutite mikserom i popijte svako jutro na prazan želudac. Istraživanja pokazuju da je većina onih koji su probali ovaj "eliksir" izgubila dva kilograma za nekoliko dana, a najviše je "otišlo" sa stomaka. 

Ne samo što je ovaj napitak ukusan i efikasan u skidanju masnih naslaga, već je i veoma zdrav. Banane su bogate kalijumom, antioksidantima i vlaknima, pa samim tim podstiču i varenje i eliminaciju toksina, dok đumbir jača imunitet, ubrzava metabolizam i smanjuje apetit. 

Lan je važan zbog vlakana, borovnice su poznati antioksidanti, a spanać je bogat magnezijumom i pozitivno utiče na nervni sistem i raspoloženje.

 

 

Foto: Pixabay