PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Specijalni Smilies Double Twist – nova čoko zvezda na tržištu

  • Objavljeno:
  • 16.12.2014

“Aquarius Grupa” je za sve ljubitelje neodoljivih Smilies poslastica pripremila specijalno iznenađenje, pa se od sada prepoznatljivoj Smilies porodici pridružio specijalni “Smilies Double Twist”.

 

U svakom pakovanju se kriju dva nova i razigrana Smilies čokoladna jaja koja će pružiti vrhunsko uživanje čak i najprobirljivijim ljubiteljima slatkih zalogaja.

 

Ovaj visoko kvalitetan čokoladni desert napravljen je od mlečne belgijske čokolade i bogato je punjen kremom lešnika i mleka, a jedinstveni ukus krase i sitno seckani lešnici koji se nalaze u svakoj Smilies kuglici. 

 

 

Pažljivo odabrani sastojci u potpunosti su bezbedni i za naše najmlađe drugare, za koje je osmišljen i poseban dizajn kako bi novim “Smilies Double Twist” ukusom ulepšali svakodnevne igre i zabavu.

 

Porodica Smilies ukusa plasirana je na tržište 2006. godine i do danas je postala sinonim za kvalitetne poslastice koje već godinama uspešno zadovoljavaju i ukus najzahtevnijih potrošača.

 

Novi “Smilies Double Twist” stiže u pravo vreme jer će se idealno umešati u svaki novogodišnji paketić ili poklon kojim planirate da obradujete svoje mališane ili prijatelje, a biće i pravi izbor za svakodnevna sitna zadovoljstva bez povoda.

 

Čak će i odrasli teško odoleti. Ne verujte nam na reč – probajte i sami!

 

 

Foto: www.aquarius-grupa.rs