PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Složite svoj doručak: Aparat za galete koji poziva da se igrate s hranom

  • Objavljeno:
  • 29.3.2020

"Waffle Wow" podiže hranu na viši nivo – doslovno! Zahvaljujući prvom kućnom aparatu na svetu koji od galeta pravi kockice, doručak nije više samo najvažniji obrok u danu, već i najzabavniji!

 

Deca, ali i oni malo stariji koji su voleli LEGO kockice, biće oduševljeni novom zanimacijom. Ovaj neobičan aparat za galete "štampa" kocke koje se sklapaju baš kao i LEGO.

 

 

Aparat sadrži ploče za pečenje koje oblikuju galete u tri vrste kockica, što vam obezbeđuje dovoljno materijala da sagradite kuću, kulu, piramidu, auto i mnogo toga – u vašem tanjiru.

 

                  

 

Baš kao prave kockice, galete na jednoj strani imaju udubljenja, a na drugoj ispupčenja, koja omogućavaju da se međusobno što čvršće povežu i olakšaju gradnju.

 

 

Ovaj zabavan projekat postavljen je na Kickstarter kako bi se prikupila novčana sredstva za finansiranje proizvodnje. Kreatori aparata mogu da se pohvale da su za manje od 30 sati uspeli da prikupe tražena sredstva, pa čak i višestruko da premaše cilj od 7.500 dolara.

 

 

Do sada je 2600 ljudi unapred kupilo aparat koji će početi da se isporučuje širom sveta od avgusta, i na taj način podržalo projekat sa gotovo 180.000 dolara, u ovom trenutku.

 

 

Foto: Waffle Wow