PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Oslobodi inspiraciju uz dva nova Yo D'Oro ukusa

  • Objavljeno:
  • 27.10.2014

Ukus i kvalitet koji dolazi od Yo D’Oro napolitanki iz Bambija je uvek tu da inspiriše, a od ove jeseni Yo D’Oro porodica je bogatija za dva nova člana. 

 

Kompanija “Bambi” predstavila je nove Yo D’Oro Čoko napolitanke u dva omiljena ukusa - sa mlečnim i  posnim kakao kremom koji pružaju vrhunsko uživanje u svakom zalogaju. Yo D’Oro je kao vodeći brend na tržištu napolitanki postao prepoznatljiv upravo po svežim, hrskavim i kremastim napolitankama, a sa dva nova ukusa udovoljiće čak i najprobirljivijim potrošačima. 

 

Promocija novih Yo D’Oro napolitanki

 

„Za sve ljubitelje brenda Yo D’Oro, predstavljamo nove bogato prelivene Yo D’Oro Čoko napolitanke u dva ukusa, omiljena među sladokuscima. Posebno se izdvajaju visokim kvalitetom i pristupačnom cenom, a atraktivna, funkcionalna ambalaža omogućava da svaka pojedinačna Yo D’Oro Čoko napolitanka bude podjednako lepa kako bi zavela čula svakog gurmana“, kaže Group Brand Manager u kompaniji “Bambi” Sanela Dinić.

 

Yo D’Oro Čoko napolitanke su idealna poslastica posle napornog dana, kada želimo da počastimo porodicu, sebe ili svoje prijatelje. 

 

 

 

Foto: www.facebook.com/YoDOroOfficial