Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 5 in /home/kucastil/public_html/public/templates/news_details.php on line 34
Idealan slavski ambijent
PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Idealan slavski ambijent

  • Objavljeno:
  • 14.1.2014

I ako su praznici najlepši povod da priredite svečano  porodično okupljanje za trpezom, ovakav neobičan dekor možete osmisliti i drugom prilikom. Svećnjaci nalik jelenjim rogovima ogledaju se u poklopcima srebrnih zvona za hranu i delikatnim čašama, a starinski servis, možda nasleđen od bake, iznesen je da učini obed još nezaboravnijim.

 

Dve masivne girlande od raznobojnih ruža uokviruju sto. Na njihovim krajevima su paperjasti zeleni listovi. Velike mašne od tila vezane su na sredini obe girlande, a male drže po buketić na svakom naslonu stolice. Ovakav buket je zapravo poklon domaćina gostima koji, osim lepih uspomena sa ručka ili večere, nose i prefinjenu dekoraciju.