PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

PRAVILA KORIŠĆENJA

 

Dobrodošli na web portal KUĆA STIL, zvaničnu prezentaciju časopisa "Kuća stil". Korišćenjem bilo kog dela portala automatski prihvatate sva navedena pravila. Korišćenje sadržaja web portala služi isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.


"Kuća stil" ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava "Kuće stil" i podložno je tužbi. 


"Kuća stil" zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. 

 

Korisnicima portala "Kuća stil" strogo je zabranjeno: 

- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način 
- objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima 
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica 
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane 
- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme 
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika 

Zaštita privatnosti 

"Kuća stil" poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila "Kuće stil".

 

Postupkom registracije i/ili prihvatanjem ponuđenih opcija (newsletter) korisnici daju saglasnost da ih "Kuća stil" obaveštava o novostima i akcijama u skladu sa prihvaćenim opcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu naglasiti na preko mejla portal@kucastil.rs.

 

Linkovi na druge web stranice 

Portal "Kuća stil" čini autorski sadržaj, sadržaj partnera i oglašivača, besplatni sadržaj i linkovi na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. “Kuća stil” ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.