PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Revolucija u kuhinji: novi uređaji za pametnu kuhinju i zdravo kuvanje konačno su dostupni u Srbiji

  • Objavljeno:
  • 26.10.2022

Kako sačuvati hranljive sastojke uz savršen ukus i minimum potrošenog vremena i energije za pripremu jela? Kako uređaji, razumejući  naše potrebe, mogu preporučiti personalizovane recepte, kreirati nedeljne planove obroka i spiskove za kupovinu namirnica? Rešenje donosi najnovija Bespoke linija Samsung uređaja neverovatnih mogućnosti.

 

Samsung je nedavno predstavio najnoviju seriju proizvoda koji značajno poboljšavaju život kod kuće. Reč je o novoj Bespoke liniji, koja će omogućiti, između ostalog, kuhinju najviših performansi i vrhunskog dizajna.

 

Pametni i intuitivni uređaji za pripremu obroka napravljeni su od materijala koji su otporni na ogrebotine i udubljenja, sa sofisticiranom završnom obradom. Rerne bez vidljivih ručki, dostupne su u nizu modernih boja uključujući plavu, satiniranu bež, belu i crnu. Tako možete nadograditi izgled svoje kuhinje kombinovanjem i spajanjem  sa ostalim Bespoke uređajima.

 

 

Uštedite vreme i energiju spremajući nekoliko jela odjednom. Na zdrav način!

 

Nova Bespoke AI™ rerna opremljena je redom pametnih funkcija koje pripremu hrane čine bržom i obrok zdravijim i ukusnijim. Poznato je da hrana kuvana na pari sadrži mnogo više hranljivim sastojaka nego hrana pripremljena na konvencionalan način. Nova Bespoke AI rerna dolazi sa raznim funkcijama pečenja i kuvanja na pari, koje omogućavaju spremanje zdravih obroka neuporedivo izraženijih ukusa.

 

Veliku uštedu vremena i energije donose dve savršene funkcije: Dual Cook Steam omogućava istovremeno spremanje dva jela na dva različita načina, pečenjem i kuvanjem na pari dok uključivanjem Dual Cook Flex funkcije se jedna velika rerna pretvara u dve male. Gornja i donja zona rade nezavisno ili zajedno, tako da možete istovremeno pripremati više jela pod različitom temperaturom.

 

Za one koji hoće da uživaju u pomfritu bez griže savesti najvrednija će biti Air Fry opcija prženje pomoću specijalnog podmetača i vrućeg vazduha. To je idealan način za pripremu prženih krompirića, šnicli ili povrća jer uklanja višak masnoće, ali sve ostaje hrskavo spolja i sočno unutra. Za one kojima je pak prženje na poslednjem mestu, ova rerna opremljena je i Air Sous Vide tehnologijom koja precizno prepoznaje temperaturu u svakom delu unutrašnjosti rerne i iznenađujućim mogućnostima za pametno kuvanje, kao sa ličnim nutricionistom.

 

 

Umesto nekoliko klasičnih uređaja - jedna multifunkcionalna rerna

 

Bespoke Kombinovana rerna sa mikrotalasnom osim što je rerna sa konvekcijskim grejanjem, u njoj postoji i mešač mikrotalasa koji kuva i zagreva hranu mnogo brže i ravnomernije. Kombinacijom ove dve funkcije jela su spremna brzo i temeljno, i spolja, i iznutra.

 

Uz elegantan, intuitivan LCD ekran, uređaj ćete koristiti brže i lakše, a u zavisnosti od vaših izabranih podešavanja, uređaj će sam pripremiti programe koji vam najčešće odgovaraju.

 

Ova rerna omogućava i uživanje u zdravijoj prženoj hrani bez ulja, jer ima opciju prženja na vazduhu i uz funkciju koja kombinuje mikrotalase sa pripremom na pari možete uz minimum potrošenog vremena spremati sočna jela na zdrav način.

 

 

Da li vam ponestaje prostora za kuvanje? Postoji rešenje.

 

Samsung Indukcijska ploča za kuvanje se prilagođava vašim potrebama i  količini obroka koje spremate, jer njena Flex Zona Plus je površina za kuvanje sa gušće raspoređenim grejačima. Na njoj je moguće koristiti više posuda različitih veličina, uključujući i velike posude izduženog oblika. Sve je skuvano ravnomerno i nema mrtvih zona.

 

Takođe, nema ni gubljenja vremena za odvojeno podešavanje aspiratora i ploče za kuvanje. Koristeći komande za upravljanje na ploči, jednim dodirom istovremeno možete regulisati i rad aspiratora.

 

Ploču za kuvanje i aspirator možete kontrolisati i preko pametnog telefona, jer se lako povezuje na WiFi mrežu, a uz pomoć aplikacije Smart Things imate potpunu kontrolu nad onim što se dešava na šporetu, čak i ako ste u drugoj prostoriji ili van kuće.

 

 Pametno kuvanje i lični nutricionista na delu

 

Brojanje kalorija i zdravo kuvanje postali su lakši sa novom funkcijom Samsung uređaja SmartThings Cooking, koji štedi vreme i olakšava kuvanje. Razumejući vaše potrebe i dijetalne navike preporučuje personalizovane recepte i kreira nedeljne planove obroka. Takođe nudi vođeno iskustvo kuvanja i olakšava kupovinu namirnica. Ovu funkciju možete  sinhronizovati sa Samsung Health-om, koji prati ciljeve i upotrebu kalorija korisnika i preporučuje recepte.

 

Istovremeno, svi uređaji su povezani i na WiFi mrežu, što će dodatno olakšati pripremu obroka i deljenje zabave sa prijateljima.