PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Počinje Beogradski sajam nameštaja: Ove godine u novom terminu

  • Objavljeno:
  • 4.10.2023

Beogradski sajam nameštaja 2023 održaće se od petka 6. oktobra do srede 11. oktobra na Beogradskom sajmu, gde će se okupiti  brojni internacionalni i regionalni izlagači i posetioci. 

 

Tradicionalni jesenji događaj inspiracije, kreativnosti i poslovnihih mogućnosti, Beogradski sajam nameštaja,  ove godine održava se u nešto ranijem terminu, od 6. oktobra do 11. oktobra 

 

U halama Beogradskog sajma, brojni domaći i strani izlagači, renomirani proizvođači nameštaja, dizajneri, distributeri, trgovci i drugi profesionalci, predstaviće širok spektar nameštaja za različite prostorije i namene, kao i prateće elemente enterijera, kao što su rasveta, dekorativni predmeti i ostali dodaci. 

 

Uz Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, istovremeno će se održati I 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju koji će u hali 5 trajati dan kraće, od 6. do 10. Oktobra. 

 

 

Sajam nameštaja nastoji da posetiocima predstavi aktuelne svetske trendove, među kojima ističu održivost i ekološku svest, minimalistički dizajn, multifunkcionalni nameštaj, prirodne materijale, udobnost i ergonomiju, kao i sveprisutniju digitalnu integraciju. 

 

Prema rečima organizatora, koncepcijski oslonac Sajma nameštaja je  promocija dizajna i umetnika, čije će nove dizajnerske linije, koncepti i ideje za nameštaj i enterijer, biti predstavljene u programima Design Talks i Izložba mladih dizajnera. 

 

I ove godine, prestižne nagrade Zlatni ključ i Sajamski ključ, biće dodeljene najinovativnijim i najuspešnijim izlagačima.

 

 

Više informacija o predstojećem 59. Beogradskom sajmu nameštaja možete pronaći na zvaničnom sajtu Sajma nameštaja.