PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

O NAMA

 

KUĆA STIL je prestižni lifestyle magazin - sinonim je za kreiranje vlastitog identiteta kroz individualno oblikovanje životnog prostora. Tretira i predstavlja stanovanje, dizajn, arhitekturu, putovanja, kreativnost i gastronomske tendencije kao važan deo životnog stila. Od 1994. godine, kada je osnovan, prati trendove, prenosi mišljenja stručnjaka, otkriva ukus poznatih... Namenjen je pre svega aktivnoj publici, okrenutoj ka modernom životu i savremenim tendencijama.

 

Portal časopisa KUĆE STIL nastao je kao prirodni sled u razvoju najstarijeg časopisa na ovim prostorima. U želji da svojim čitaocima približi aktuelne trendove, portal kroz interaktivne sadržaje predstavlja najrazličitija rešenja, inspiriše, spaja, savetuje... Namenjen je ljudima koji sa stilom uređuju svoj dom i unose promene u njega, koristeći savremena tehnološka dostignuća kao prečicu za ugodniji život. 
 

 

 

AKTUELNI BROJ PRINT IZDANJA ČASOPISA KUĆA STIL