PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Zavirite u čudesni apartman pod vodom

  • Objavljeno:
  • 27.1.2014

Maštate o neobičnom odmoru? "Manta resort" je pravo rešenje za vas! Ovaj luksuzni hotel, smešten na ostrvu Pemba na istoku Afrike, svojim gostima nudi podvodni all-inclusive apartman.

 

Jedan od apartmana kompleksa "Manta" spušta se četiri metara ispod površine okeana i sa svih strana je okružen tirkizno plavom vodom. Apartman ima tri nivoa, a dizajnirala ga je švedska kompanija "Genberg underwater hotels".

 

 

Spavaća soba u apartmanu nalazi se pod vodom i ima jedinstven pogled. Njeni zidovi izrađeni su od stakla kako bi gosti mogli da odmaraju, gledajući morske životinje. Iznad, na površini okeana, nalazi se paluba sa kupatilom i dnevnim boravkom, a na krovu je izolovani kutak namenjen relaksaciji. 

 

Tokom dana gosti "Mante" mogu da ostanu u svojoj podvodnoj sobi i iz nje razgledaju neobične morske životinje i koralne grebene ili pak da plivaju i istražuju okolni teren. Donja platforma apartmana je noću osvetljena podvodnim svetiljkama, koje privlače retke vrste riba i druge morske životinje, tako da spavanje u njemu predstavlja neprocenljivo zadovoljstvo. Pogledajte!

 

 

Foto: Jesper Anhede - Manta resort