PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

ZAJEDNO SMO

 • Objavljeno:
 • 2.4.2020

Dragi naši, svi najveći izazovi i problemi najlakše se i najbrže prebrode kada smo "ZAJEDNO". A ta reč "zajedno" oduvek se najmanje odnosila na ono "fizičko" (fizički zajedno). Ona je oduvek i pre svega označavala duhovno, emotivno i ljudsko zajedništvo. A to nam je sada potrebnije više nego ikada ranije. Zato portal www.kucastil.rs pokreće akciju pod nazivom "ZAJEDNO SMO", sa ciljem da svi zajedno dokažemo da najveće zajedništvo možemo da pokažemo i kada fizički nismo jedni pored drugih ili smo samo u krugu porodice.

 

Zato vas pozivamo da nam pošaljete kratke VIDEO zapise i FOTOGRAFIJE koji pokazuju kako se vi borite protiv virusa korona, vaše dogodovštine i zanimljive momente iz svakodnevnog života u kući ili jednostavno kreativne ideje i predloge protiv korone.

 

Vaše ideje biće podrška svima, motivisaćete druge, ali i zabeležiti uspomene iz perioda koji ćemo zajedno najbrže prebroditi.

 

Vaše VIDEO zapise i FOTOGRAFIJE objavićemo na našem portalu www.kucastil.rs, Facebook stranici i Instagramu i tako ohrabriti i motivisati sve druge da budu istrajni, kreativni i da svoje ideje takođe podele sa svima nama.

 

Pošaljite nam svoje "KORONA MOMENTE" u Inbox, na email portal@kucastil.rs i tagujte nas u svojim kreativnim objavama uz hashtag #ZajednoSmo #ZajednoKodKuće #ZajednoSaKućastil

 

"ZAJEDNO SMO"

 • POVEZANI ČLANCI

 • PHOTO

  Oaza lepote: samoodrživa kuća u Samoboru (PLAN)

  Porodična kuća za odmor u Samoboru koja obuhvata sto dvadeset kvadratnih metara je vanserijski primer moderne arhitekture i ekološke svesti. Naime, ova  kuća, smeštena u prirodu i distancirana od gradskih gužvi, nema priključak na komunalnu infrastrukturu. U slavu samoordživosti!

  Saznaj više

  VIDEO

  5 kreativnih uređaja koje ćete odmah poželeti da imate u vašem domu (VIDEO)

  U današnjem svetu tehnologija nastavlja da napreduje velikom brzinom, a sa njom i aparati za kuću čija kreativnost ne poznaje granice. Stoga predstavljamo vam inovativne i multifunkcionalne uređaje koje ćete poželeti odmah da imate u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi.

  Saznaj više

  Photo - Video

  U radionici magičnih svetova prvog pisca XXI veka

  Međunarodna književna kritika proglasila ga je "prvim piscem 21. veka" još 1985. godine, kada je bilo jasno da je svojim "Hazarskim rečnikom" Milorad Pavić književnost katapultirao u budućnost. Stvarao je u pravoj radionici i sanjaonici za proizvodnju čudesnih svetova u ulici Braće Baruh na Dorćolu i zaveštao ju je kao Legat svom rodnom gradu još 1992. godine.

  Saznaj više

  PHOTO

  7 trendova u ishrani koji su obeležili 2021. godinu

  Od mešanja stilova kuvanja do zdravih sastojaka, sa sigurnošću tvrdimo da će mnoge stavke sa ove liste postati stalni deo vašeg načina ishrane čak i posle 2021 godine. Koji trend ćete prvo probati? Pogledajte listu i inspirišite se.

  Saznaj više

   

  PHOTO

  Kuća na Tari kao rođena iz prirode (PLAN)

  Porodična vikend kuća na Tari, delo beogradskog Siar studija, smeštena u impresivnom okruženju ove planine, ostavlja snažan utisak već na prvi pogled.

  Saznaj više

   

  PHOTO

  Švajcarac koji je zbog Srbije žrtvovao sve

  “… možda s više idealizma nego vi volim vašu zemlju, od koje ne očekujem ništa, i jer sam joj žrtvovao sve ono što čovek može da žrtvuje. A znate dobro, što se čovek više žrtvuje za nekoga ili nešto, to mu je privrženiji”, ovako se “svojim” Srbima obraćao Švajcarac koji je Srbiju toliko zavoleo, da je zbog nje žrtvovao i uglednu profesorsku karijeru na Univerzitetu u Lozani, i imetak, i porodicu sa kojom je prekinuo svaki kontakt, jer je u Velikom ratu stao na srpsku stranu.

  Saznaj više

  PHOTO

  Vanvremenska, čuvena kuća Frenka Lojda Rajta

  Postoji sedam svetskih čuda: Kolos s Rodosa, Semiramidini viseći vrtovi Vavilona, Artemidin hram u Efesu… ali i još jedno arhitektonsko - kuće arhitekte Frenka Lojda Rajta. Jedna od njih je kuća sudije Čarlsa P. MakKartija u mestu Boizi u američkoj državi Ajdaho.

  Saznaj više

  PHOTO, VIDEO

  6 najboljih pametnih kućnih uređaja za 2021. godinu (VIDEO)

  Ljudi širom sveta se sve više prebacuju na upotrebu pametnih kućnih uređaja jer sa njima možete učiniti svoj dom automatizovanijim i boljim za život. Stoga vam predstavljamo šest proizvoda koji su dostigli vrhunac u svojoj popularnosti ove godine.

  Saznaj više

   

  PHOTO

  Najlepši restoran na svetu

  U najboljim restoranima sveta, hrana nije jedino što je važno. Zato je neobični restoran Garden Hotpot omogućio da svaki gost uživa u podjednako lepom pogledu na jezero okruženo eukaliptusovom šumom.

  Saznaj više

   

  PHOTO

  Udobna i romantična prizemna kuća

  Predstavljamo detaljan plan velike, udobne prizemne kuća sa duplom garažom koja će zadovoljiti ukuse svih koji vole nestandardna rešenja. Kuća je dizajnirana za porodicu od četiri do šest članova i jedna on njenih najvećih prednosti je noćna zona sa četiri spavaće sobe. 

  Saznaj više