PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

ZAJEDNO SMO

  • Objavljeno:
  • 2.4.2020

Dragi naši, svi najveći izazovi i problemi najlakše se i najbrže prebrode kada smo "ZAJEDNO". A ta reč "zajedno" oduvek se najmanje odnosila na ono "fizičko" (fizički zajedno). Ona je oduvek i pre svega označavala duhovno, emotivno i ljudsko zajedništvo. A to nam je sada potrebnije više nego ikada ranije. Zato portal www.kucastil.rs pokreće akciju pod nazivom "ZAJEDNO SMO", sa ciljem da svi zajedno dokažemo da najveće zajedništvo možemo da pokažemo i kada fizički nismo jedni pored drugih ili smo samo u krugu porodice.

 

Zato vas pozivamo da nam pošaljete kratke VIDEO zapise i FOTOGRAFIJE koji pokazuju kako se vi borite protiv virusa korona, vaše dogodovštine i zanimljive momente iz svakodnevnog života u kući ili jednostavno kreativne ideje i predloge protiv korone.

 

Vaše ideje biće podrška svima, motivisaćete druge, ali i zabeležiti uspomene iz perioda koji ćemo zajedno najbrže prebroditi.

 

Vaše VIDEO zapise i FOTOGRAFIJE objavićemo na našem portalu www.kucastil.rs, Facebook stranici i Instagramu i tako ohrabriti i motivisati sve druge da budu istrajni, kreativni i da svoje ideje takođe podele sa svima nama.

 

Pošaljite nam svoje "KORONA MOMENTE" u Inbox, na email portal@kucastil.rs i tagujte nas u svojim kreativnim objavama uz hashtag #ZajednoSmo #ZajednoKodKuće #ZajednoSaKućastil

 

"ZAJEDNO SMO"