PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Top 5 destinacija za mladence

  • Objavljeno:
  • 23.5.2014

 

Ako početak zajedničkog života želite da obeležite na neobičan i zanimljiv način, predstavljamo vam pet fantastičnih destinacija koje ostavljaju bez daha. Bilo da želite da nakon svadbe odete na medeni mesec, ili da svoje venčanje želite da upriličite kao netradicionalnu i intimnu ceremoniju, ovo su mesta koja su nezaboravna. Sa osobljem hotela možete se dogovoriti za poseban aranžman, a oni uglavnom nude posebno osmišljene ugođaje za venčanja ili medeni mesec.

 

1. „The Perivolas“, Santorini

 

Hotel „The Perivolas“ na ostrvu Santorini u Grčkoj, odiše divnim i luksuznim minimalističkim enterijerom. Na ovom ostrvu zgrade su karakteristično bele sa plavim kupolama i krovovima, a hotel „The Perivolas“ impresivnog enterijera smešten je na litici sa koje se pruža nestvaran pogled na Egejsko more. U okviru hotela mladencima je na raspolaganju parno kupatilo, bazen sa hidroterapijskom masažom i neobičan bazen u okviru pećine, koji vas vodi na privatnu terasu sa koje se priža savršen panoramski pogled. Na ovom mestu sve je belo i blista, uokvireno čarobno plavom bojom neba i mora. U ovom hotelu poseban asistent zadužen je za organizaciju venčanja i veridbi, kako bi oni mogli da se opuste i uživaju u pravom blaženstvu.

 

 

2. „The Dolder Grand“, Cirih

 

Ako na medeni mesec ne idete tokom leta, dobar izbor su alpske destinacije širom Evrope. Mi vam predlažemo „The Dolder Grand“, bajkoviti zamak u Cirihu. Originalno zdanje ovog švajcarskog hotela datira iz 1899. godine, a nudi romantično snežno bekstvo iz grada tokom zimskih meseci. Pored regularnih soba, ovaj hotel nudi tematske apartmane, „Suite 100“ inspirisan je Roling Stonsima i čini ga crna spavaća soba i kupatilo, kao i privatna kuhinja. S druge strane, „Maestro Suite“ kombinuje uticaje klasične muzike sa klasičnom arhitekturom, pa ovaj hotel obožavaju ljubitelji muzike.

 

 

3. „The InterContinental, Hong Kong

 

Za ljubitelje ekstremno urbanih sredina i zabavnog noćnog života, ovaj hotel u Hong Kongu predstavlja idealan izbor. Uputite se tamo ako vam je želja da obiđete fantastični Hong Kong, a boravkom u ovom hotelu dobićete i vrhunski odmor. Predsednički apartman, pored svih pogodnosti, poseduje veliku terasu sa panoramskim pogledom na luku i panoramu grada. Plus, tu je i infiniti bazen, đakuzi, tuš sa efektima kiše i privatna sauna, a hotel je posebno predviđen za organizaciju venčanja i sličnih proslava.

 

 

4. „Poseidon Undersea Resort“, Fidži

 

S obzirom na to da mnogi ljudi vole egzotične destinacije, naročito kao izbor za medeni mesec, ovaj fantastični hotel na Fidžiju ostavlja bez daha i mnogima je omiljen. Najistaknutiji kvaliteti su mir koji gosti imaju u ovom rizortu, ali i mogućnost za uživanjem u brojnim aktivnostima u prirodi. Hotel je posebno posvećen mladencima i njihovom ugođaju, a najimpresivniji doživljaj u ovom luksuznom hotelu savršeno uređenog enterijera je pogled na podvodni svet. Ogromno ovalno staklo uovkiruje sobu i veliki krevet, pa se odatle možete spokojno diviti čudima prirode i fantastičnom podvodnom svetu.

 

 

5. „Wildflower Hall“, Šimla na Himalajima

 

Planinari ne mogu naći bolje mesto za medeni mesec ili romantično venčanje od luksuznog hotela smeštenog na 2500 metara nadmorske visine u divljoj planinskoj prirodi. Enterijer hotela obiluje rukotvorinama, a u srcu čarobnih Himalaja mladenci mogu da uživaju u tradicionalnim umirujućim ajurvedskim ili orijentalnim spa tretmanima. Mladenci mogu da uživaju u spoljašnjem đakuziju, a za one željne avantura, tu je planinarenje i splavarenje okolnim rekama. U svakom slučaju, idealan izbor za ljubitelje prirode, jer pored vrhunskog enterijera i luksuznog hotela, pogled sa terase najviše ostavlja bez daha.

 

 

Foto: metro.co.uk