PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Tajlandski luksuz za savršen beg od stvarnosti

  • Objavljeno:
  • 7.7.2014

U “Iniala Beach House” na ostrvu Puket na Tajlandu živopisni beg od stvarnosti je zagarantovan. Ovaj kompleks se nalazi na samo 20 minuta vožnje od aerodrome u Puketu, ali milion kilometara daleko od buke i užurbanog života ostrva. Ovaj rizort na obali Andamanskog mora okružen je savršenim plažama, ima 10 spavaćih soba koje su smeštene u 3 vile, kao i spektaktularan penthaus.

 

“Iniala Beach House” kreativno je delo 10 internacionalnih dizajnera, a eksterijer je moderan i izgrađen u skladu sa prirodom. Svaka soba u enterijeru izrađena je u jedinstvenom stilu, jer je svaki boravak i iskustvo na ovom mestu neponovljivo. Izuzetan dizajn, prefinjeni detalji, odlična hrana i savršena usluga krase ovo luksuzno mirno mesto stvoreno za uživanje. Vile su zamišljene kolekcionarski, kao reinterpretacija tradicionalne tajlandske arhitekture, sa dubokim krovnim nadstrešnicama i potpuno u drvetu.

 

 

Prilikom uređenja enterijera dizajneri su vodili računa o svakom detalju, o čemu svedoči i primer pravog umetničkog dela od drveta, savršenog kreveta Džozefa Volša, o kome smo ranije pisali na portalu Kuća stil.

 

 

Pored smernog luksuza i lepote prirode u kojoj gosti uživaju, ovo mesto je specifično po još jednoj stvari – društvenoj odgovornosti i gostiju i domaćina. Filantropija je utkana u filozofiju ovog mesta – 10 % od prihoda od smeštaja i 5 % ostalih prihoda ide direktno za “Inspirasia” fondaciju, koja se zalaže za finansiranje projekata u zdravstvu i obrazovanju širom Azije. 

 

 

Foto: designboom.com