PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Spoj umetnosti i muzike u vašoj dnevnoj sobi

  • Objavljeno:
  • 28.5.2024

Zamislite uređaj koji je jednako umetnički lep kao i funkcionalan, kombinujući najnoviju tehnologiju sa elegancijom savremenog dizajna. Upravo takav proizvod je nedavno Samsung predstavio, The Frame Music, koji transformiše svaki prostor u umetničku galeriju, dok istovremeno pruža izuzetan zvučni doživljaj.

 

The Frame Music je više od običnog zvučnika, to je prava umetnička instalacija. Njegov dizajn podseća na elegantan okvir umetničke slike, što omogućava da se savršeno uklopi u bilo koji enterijer. Kada je isključen, uređaj izgleda kao sofisticirani umetnički komad, pružajući estetski ugođaj koji doprinosi eleganciji vašeg doma.

 
 

Izvanredan zvuk za svaku priliku

 

Osim što izgleda fenomenalno, The Frame Music donosi vrhunski zvuk. Napredna Samsung tehnologija obezbeđuje kristalno čist zvuk sa bogatim basovima i preciznim visokim tonovima. Bez obzira da li slušate klasičnu muziku, najnovije hitove ili gledate omiljene filmove, ovaj uređaj će vam pružiti impresivno audio iskustvo. 

 

Novi zvučnik Music Frame, spaja kvalitetan zvuk i umetnički dizajn. Omogućava prikaz fotografije ili replike umetničkog dela, poput klasičnog okvira sa passe-partout ivicom, i istovremeno pruža bežični zvučni doživljaj, povezujući se sa TV prijemnikom i soundbarom, preko Q-Symphony sistema.

 

 

 

Ova integracija omogućava sinhronizovan zvuk iz više izvora, obuhvatajući prostor i stvarajući potpuniji i bogatiji audio doživljaj. Pored toga, Music Frame dolazi sa naprednom audio tehnologijom kao što je Q-Symphony, koja omogućava sinhronizaciju zvuka između različitih uređaja za optimalan audio doživljaj.

 

 

Jednostavna Integracija u vaš dom

 

The Frame Music je dizajniran da bude jednostavan za postavljanje i korišćenje. Zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu i intuitivnim kontrolama, može se lako integrisati u svaki dom. Bežična konekcija omogućava jednostavno povezivanje sa vašim pametnim telefonima, tabletima ili televizorima, čime se obezbeđuje fleksibilnost u korišćenju.

Novi Music Frame koji kombinuje zvuk sa umetničkim dizajnom kom je The Frame TV poslužio kao inspiracija. Ovaj raznovrstan uređaj omogućava korisnicima da prikazuju privatne slike ili umetnička dela dok uživaju u bežičnom audio doživljaju sa pametnim funkcijama. Bilo da se koristi kao samostalan uređaj ili je uparen sa televizorom i saundbarom, Music Frame obećava unapređen zvučni doživljaj koji upotpunjava svaki prostor.

 
 
 

On je savršen spoj umetnosti i tehnologije, namenjen da obogati vaš životni prostor i pruži vrhunski zvučni doživljaj. Sa svojom estetikom, kvalitetom zvuka i održivim dizajnom, ovaj uređaj će sigurno postati centralni deo svake dnevne sobe. Transformišite svoj dom sa The Frame Music i uživajte u umetnosti i zvuku kao nikada do sada.

 

Za više informacija o ovom revolucionarnom proizvodu, posetite link.

 

 

Nova era Samsung AI TV je stigla

 

Sada možete uživati u WOW efektu. Svi 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED televizori te soundbar i Music Frame zvučnici dostupni su na našem tržištu u redovnoj prodaji od 15. maja. Za više informacija posetite web stranicu Samsung.

 

 

 

 

Kupovinom Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame televizora iz 2023. i 2024. godine ostvarujete pravo na 2 godine redovne garancije te 3 godine dodatne zaštite. Za ostvarivanje dodatne zaštite potrebno je da se registrujete na https://extracare-promotion.com/rs/. Promocija traje do 14.7.2024. godine.