PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Specijalne sajamske ponude Dunav osiguranja

  • Objavljeno:
  • 16.2.2016

Međunarodni sajam turizma u Beogradu već tradicionalno je idealno mesto za planiranje odmora za predstojeću sezonu jer nudi bogatu ponudu, ali i uvek popularne sajamske popuste. Ovogodišnju ponudu obogatiće i kompanija "Dunav osiguranje" koja je pripremila specijalne ponude osiguravajućih usluga, kao i povoljnu turističku ponudu povodom 38. Međunarodnog sajma turizma koji se održava od 18. do 21. februara na Beogradskom sajmu.

 

Sve posetioce i zainteresovane građane ova kompanija obradovaće kako sa popustima na različite vrste osiguranja koji će obezbediti bezbrižan odlazak na put, tako i sa specijalnom ponudom za sve one koji vole da uživaju u srcu Zlatibora. 

 

 

10 - 30% popusta na paket putnog i putničko zdravstveno osiguranje

 

Kompanija "Dunav osiguranje" pripremila je specijalnu sajamsku ponudu paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja za sve posetioce Sajma, ali i druge zainteresovane građane, kako bi im obezbedila sve što im je potrebno za bezbrižan odlazak na odmor ili put u inostranstvo, i to po posebnim cenama.

 

"Pri zaključenju polisa za putničko zdravstveno osiguranje, kompanija pruža 10 odsto popusta za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja ne traju duže od 30 dana, dok popust od 15 odsto važi za osnovni paket osiguravajućeg pokrića posledica nesrećnog slučaja ili nezgode, putničkog zdravstvenog osiguranja, kao i za osiguranje od građanske odgovornosti. Popust od 20 procenata na premiju osiguranja dobija se uz pokriće za slučaj otkazivanja putovanja, kao i za osiguranje prtljaga", precizira neke od pogodnosti sajamske ponude šef Službe za odnose sa medijima "Dunav Osiguranja" Jugoslava Smiljković Stojanović.

 

Osim toga, do kraja meseca važi i popust na cenu međunarodne karte osiguranja ("zelena karta") koja košta 1.800 dinara, a korisnici usluga kompanije "Dunav osiguranje" mogu uštedeti i na premiji za paket pomoći na putu, koji se do kraja ovog meseca može zaključiti po ceni za 30 procenata nižoj od one redovne.

 

O svim ovim pogodnostima zainteresovani građani mogu se informisati na Međunarodnom sajmu turizma na štandu "Dunav osiguranja", na više od 600 prodajnih mesta kompanije širom Srbije, ili besplatnim pozivanjem kontakt centra "Dunav osiguranja" na broj 0800-386-286. 

 

 

20 - 30% popusta za odmor na Zlatiboru

 

Za ovogodišnji Sajam turizma kompanija "Dunav osiguranje" pripremila je i promotivnu ponudu za boravak u Odmaralištu "Dunav“ na Zlatiboru, s popustom od čak 30 odsto na pansionske usluge u periodu od 1. marta do 30. aprila, a pravo na popust dobijaju donosioci flajera koji će se deliti za vreme sajamske manifestacije.

 

Pripremljena je, međutim, i ponuda za letnju sezonu za sve one koji više vole najtopliji deo godine, pa se za rane rezervacije letnjih poseta Odmaralištu, koje se nalazi u samom središtu turističkog kompleksa Zlatibora, odobrava popust od 20 odsto za boravak u vremenskom rasponu od 1. jula do 31. avgusta. Uslov za dobijanje popusta jeste uplata avansa od 50 odsto cene turističkog boravka najkasnije do 30. aprila.

 

"U pitanju je moderan objekat koji se prostire na gotovo 2.600 kvadratnih metara, a posetiocima odmarališta na raspolaganju su 24 sobe i 7 apartmana, zatim wellnes i fitness centri sa odgovarajućim programom,  bilijar sala, restoran sa 105 mesta, galerija i atrijum, ali i moderno opremljena kongresna sala sa 150 mesta i VIP salon sa 16 mesta", objašnjava Jugoslava Smiljković Stojanović.

 

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti domaćinima na štandu "Dunav osiguranja" na Međunarodnom sajmu turizma, kao i recepcionarima Odmarališta "Dunav" na Zlatiboru na telefonske brojeve 031/842-181 i 031/841-126. Informacije su dostupne i na sajtu www.dunavturist.rs.

 

Foto: Dunav osiguranje