PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Restoran pod providnim kupolama

  • Objavljeno:
  • 20.11.2016

Nedaleko od najpoznatijeg mosta u Londonu, restoran "Coppa Club" postavio je niz kupola od PVC-a u kojima gosti mogu da uživaju u piću, obroku i neometanom pogledu na Temzu i Tauer bridž.

 

Svaka od osam kupola prečnika tri i po metra opremljena je udobnim nameštajem, grejačima i vunenim prekrivačima, kako bi tople hemisfere privukle što više posetilaca u oblast koja je slabije posećena tokom zimskih meseci.

 

 

"Terasa restorana je izuzetno posećena tokom leta. Bilo je važno da kreiramo prostor gde ljudi mogu da sede napolju i uživaju u pogledu čak i kad je hladno. Kupole su odlične jer gosti uživaju u spektakularnom pogledu iz prijatnog i toplog prostora", rekla je dizajnerka kupola Theresa Obermoser.

 

Tri kupole su opremljene za obedovanje i svaka može da ugosti do osam osoba. Drvene stolice sa kožnim sedištima i vunenim prekrivačima i stolovi od hrastovog drveta upotpunjuju urbano iskustvo obedovanja.

 

 

Preostalih pet kupola  namenjeno za druženje uz piće. U njima se može naći miks fotelja od ratana, "Gubi stolica, plišanih sofa, dekorisanih udobnim jastučićima i toplim prekrivačima.

 

Kupole će biti postavljene uz Temzu do januara sledeće godine.

 

 

coppaclub.co.uk