PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Remek delo za vrhunski wellness užitak

  • Objavljeno:
  • 24.5.2015

Inspirisana prirodom, posebno lokalnim okruženjem, sauna "Grotto" postala je poznata širom sveta kao pravo remek delo za vrhunski wellness užitak. Naziv je dobila po nazivu Grotto (pećina), kojim se označava posebna vrsta pećine koje su nastale prirodnim ili veštačkim putem, a nalaze se u malim uvalama, uz samu vodu.

 

Nalazi se na na obali privatnog ostrva u Kanadi, a odlikuje je jednostavna spoljašnjost napravljena od prirodnih materijala kako bi bila u harmoniji sa okruženjem, ali i originalno dizajnirana unutrašnjost nastala od ideje praćenja dinamičnog kretanja vazduha što je zahtevalo složena dizajnerska rešenja. Stoga je kao krajnji rezultat dobijen originalan enterijer zaobljenih površina, izuzetno udoban ljudskom telu, prostran i bez oštrih ivica.

 

Da bi užitaj tokom boravka u sauni bio potpun, pogled korisnika se pruža ka prostranom jezeru na čijoj obali se nalazi "Grotto", a ceo koncept osmislio je kanadski dizajnerski studio "Partizani". Koliko uspešno – procenite sami na osnovu foto-galerije i video zapisa koji sledi.

 

 

Foto: selectism.com