PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Rajski restoran na steni

  • Objavljeno:
  • 18.8.2015

Nedaleko od prelepe plaže Michanwi Pingwe na afričkom ostrvu Zanzibar nalazi se jedinstven restoran prikladno nazvan "The Rock" (kamen). Smešten na 4 metra visokoj steni nudi magičan pogled na Indijski okean koji ga okružuje. Otkako je otvoren 2012. godine predstavlja pravu atrakciju.

 


   Plutajući raj usred okeana

 

   Ukoliko se pitate kako izgleda kada vam se uz omiljeno pice servira i delić raja, ovaj restoran u      blizini obale Fidžija biće savršen odgovor. Spremite se za video od kojeg zastaje dah.

 


 

Pored zadivljujućeg pogleda i čistog morskog vazduha, restoran uglavnom nudi svežu ribu izvađenu iz okeana. Može da ugosti do 45 osoba i otvoren je u vreme ručka i večere. Svega 12 stolova nalazi se u restoranu izgrađenom u jednostavnom, ostrvskom stilu sa terasom koja ga sa svih strana okružuje.

 

 

"Svako ko poseti restoran ostane bez reči", kaže Najdžel Firmen, partner restorana. "The Rock je magično mesto i ako ga nekada posetite to iskustvo nikad nećete zaboraviti", dodaje Firmen.

 

 

Ukoliko je oseka, do restorana se bez problema može doći peške. Međutim, posetiocima koji se zadrže do kasno uveče, kada se nivo mora podigne visoko oko stene, povratak na obalu obezbeđen je brodićem.

Ako uz omiljenu hranu i odabrano društvo volite da uživate i u nesvakidašnjem  pogledu, zavirite u luksuzni klub pod vodom nadomak Maldiva, a pogledajte i kako izgleda romantična večera iznad mora i džungle.

 

Foto: The Rock Restaurant