PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Qatar Airways: Do 40% popusta za sve rezervacije do 16. januara

  • Objavljeno:
  • 10.1.2018

Qatar Airways je pokrenuo svoju prvu globalnu promociju u 2018. godini uz popust do 40% za sve rezervacije do 16. januara i putovanje u period od 9. januara do 10. decembra 2018.

 

Qatar Airways sa zadovoljstvom najavljuje prvu globalnu promociju u novoj godini, popularni ‘Global Travel Boutique’, koji pruža svim putnicima izvanredne uštede na cenama avio karata u svim klasama najbolje aviokompanije na svetu.

 

Global Travel Boutique se vratio sa odličnom uštedom u ekonomskoj i biznis klasi te izvanrednom kolekcijom ponuda za putovanja do najpopularnijih destinacija širom sveta. Isto tako, putnici će imati priliku da osvoje i izvrsne nagrade koje uključuju čak milion Qmilja u Qatar Airways-ovom programu lojalnosti Privilege Club kao da i uživaju u popustima u Qatar Duty Free prodavnicama na međunardonom aerodromu Hamad u Dohi, kao i pogodnostima i nagradama Qatar Airways Holidays.

 

Pozivaju se svi putnici da isplaniraju svoje sledeće putovanje sa Qatar Airways-om i iskoriste popust do 40% u ekonomskoj klasi kao i posebnu ponudu za dva putnika u biznis klasi. Porodice sa decom mogu iskoristiti i posebnu ponudu za decu.

 

"Izuzetno nam je zadovoljstvo proslaviti početak nove, 2018. godine našom prvom globalnom promocijom Global Travel Boutique. Navedena promocija nastavlja uspeh prošlogodišnjeg Global Travel Boutique i pruža našim putnicima izvanredne popuste u svim klasama. Ova promocija predstavlja zaista divan početak nove godine te pozivamo sve naše putnike da iskoriste popuste i mogućnost osvajanja odličnih nagrada", kaže Qatar Airways Chief Commercial Officer, Ehab Amin.

 

Putnici će isto tako imati priliku da ostvare dvostruke Qmilje prilikom rezervacija od 09. do 16. januara 2018, za sva putovanja od 09. januara do 10. decembra 2018. Osim navedenog, svi putnici koji rezervišu kartu na qatarairways.rs imaju mogućnost biti među 10 srećnih dobitnika, odnosno dobitnica koji će osvojiti 100.000 Qmilja kao i vaučer za 3 noćenja za dve osobe koje omogućuje Qatar Airways Holidays.

 

Putnici mogu rezervisati povratne karte u ekonomskoj klasi do najpopularnijih odredišta širom sveta u neprestano rastućoj Qatar Airways mreži po odličnim cenama među kojima ističemo Bangkok od 449 EUR, Bali od 539 EUR,  Šangaj od 379 EUR, Kolombo od 479 EUR, Puket od 539 EUR, Singapur od 579 EUR, Pert od 959 EUR kao i još preko 70 destinacija u mreži Qatar Airways-a.

 

Global Travel Boutique promocija pruža svim putnicima i do 15% popusta na Al Maha usluge i pristup salonima na aerodromu, do 10% popusta na rent-a-car kao i poseban popust od 20% za najviše 4 vožnje pri korišćenju luksuzne usluge prevoza Blacklane.

 

Qatar Airways nastavlja sa širenjem svoje globalne mreže destinacija i u 2018. godini u koju dodaje zanimljive destinacije među kojima se ističu Pataja; Tajland, Penang; Malezija i Kanbera; Australija.

Qatar Airways, nacionalni prevoznik Katara jedna je od najbrže rastućih aviokompanija na svetu s najmodernijom flotom od više od 200 aviona kojima saobraća do turističkih i poslovnih destinacija na šest kontinenata.

 

Višestruko nagrađivana aviokompanija Qatar Airways u prošloj je godini osvojila brojne nagrade među kojima se ističe Skytrax nagrada za Najbolju aviokompaniju na svetu, ali i druge nagrade u glavnim kategorijama koje uključuju Najbolja aviokompanija na Bliskom istoku, Najbolja biznis klasa na svetu i Najbolji lounge u biznis klasi.

 

Posetite sajt Qatar Airways-a i odaberite omiljenu destinaciju uz popust do 40%.