PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Q online vikend: Pet destinacija po promotivnim cenama

  • Objavljeno:
  • 22.4.2016

Tokom svoje trodnevne online promocije "Q Online Vikend", kompanija Qatar Airways nudi putnicima priliku da kupe promotivne povratne karte na letovima do pet atraktivnih destinacija u ekonomskoj i biznis klasi.

 

Prodaja počinje danas, 22. aprila, a završava 24. aprila 2016. u 23.59h.

 

Putnici iz Srbije mogu da planiraju svoje putovanje u narednih godinu dana i da iskoriste kartu kupljenu po promotivnoj ceni u periodu od 25. aprila 2016. do 31. marta 2017. godine.

 

Destinacije koje su na promociji (cene važe za povratne karte):

 

  •  Bangkok od 460 EUR
  •  Doha od 500 EUR
  •  Puket od 520 EUR
  •  Pert od 1236 EUR
  •  Melburn od 1239 EUR

 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite qatarairways.rs.

*Važe i posebni uslovi. Molimo Vas da obratite pažnju tokom pravljenja rezervacije.

 

Qatar Airways je nacionalna aviokompanija državeKatar, jedna je od najbrže rastućih aviokompanija i ima jednu od najmlađih flota na svetu. Za samo 19 godina svog postojanja, moderna flota broji 181 avion i u svojoj mreži ima 154 poslovne i turističke destinacija širom sveta. Na Skytrax 2015 dodeli nagrada za avio-kompanije širom sveta, Qatar Airways je dobitnik prestižnog priznanja – najbolja aviokompanija na svetu.

 

Qatar Airways je član globalne oneworld alijanse, koja je 2014. godine od strane Skajtraksa proglašena za najbolju avio alijansu na svetu, i to drugu godinu za redom. Qatar Airways je prva aviokompanija golfskog zaliva koja se prudružila globalnoj alijansi oneworld i na taj način omogućila svojim putnicima da lete sa više od 1.000 aerodroma iz preko 150 zemalja, sa ukupno 14.250 dnevnih polazaka.

 

Za dodatne informacije posetite sajt www.qatarairways.rs ili posetite stranice ove aviokompanije na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Google+, Instagram i YouTube.