PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Proslavimo zajedno 20 godina mesečnika sa najdužom tradicijom na ovim prostorima

  • Objavljeno:
  • 25.9.2014

Mesečnik sa najdužom tradicijom na ovim prostorima i prvi srpski časopis o kulturi stanovanja ovog septembra proslavlja jubilarnih 20 godina od osnivanja, a povodom ovog jubileja “KUĆA STIL“ i njeni partneri poklanjaju čitaocima sjajan popust na odabrane proizvode 18 renomiranih firmi, kao i nagradne večere u najboljim beogradskim restoranima. Trudili smo se da izbor bude raznovrstan, da obradujemo što više svojih čitalaca i da ovaj jubilej proslavimo kako i dolikuje – zajedno. 

 

 

20 godina koje ispirišu

 

Kada sumiramo prve dve decenije, sve ove godine koje su iza nas bile su godine traganja za inspiracijom. A najveća inspiracija oduvek su bili ljudi. Talentovani i uspešni. Kreativni i iskreni. Neposredni i tajanstveni. Njihove priče obeležile su jedno vreme, a njihovi pogledi na svet, dom i budućnost verovatno će i vas navesti na razmišljanje, inspirisati vas, a možda i nasmejati.

 

U aktuelnom broju donosimo dvadesetogodišnju retrospektivu i podsećamo na podsticajne misli i iskustva velikana svetskog dizajna i industrije nameštaja koji su krasile stranice “KUĆE STIL” prethodnih 20 godina.

 

A kroz naše stranice govorili su Gaetano Peše, Luiđi Kolani, Ingvar Kamprad, Ora Ito, Patricija Urkiola, Konstantin Grčić, Zaha Hadid, Karim Rašid… Inspirisali su nas i Paolo Koeljo, Patrik Beson, Jovan Ćirilov, Branislav Lečić, Olja Ivanjicki, Vladimir Veličković, ali i mnogi, mnogi drugi koji su svojim duhom oživljavali i naš časopis. 

 

 

Vaš ultimativni lifestyle vodič

 

"KUĆA STIL" je bila redovni gost na svim najznačajnijim međunarodnim sajmovima i manifestacijama, odakle smo vas izveštavali o novitetima, inovacijama, predviđanjima budućnosti kojoj zajedno idemo u susret. Donosili smo inspirativne priče o arhitekturi, dizajnu i enterijeru, oživljavali najlepša mesta kroz reportaže, savetovali svoje čitaoce i pisali o ljudima koji su obeležili naše vreme.

 

Kao potvrda da smo svih tih godina radili prave, časopis “KUĆA STIL” je prošle godine nagrađen i čuvenom međunarodnom nagradom “Journalism Award 2013” u Bolonji, i to u konkurenciji respektabilnih časopisa koji se bave temom enterijera, dizajna i trendova. 

 

 

A pored redovnih izdanja časopisa naša redakcija objavila je i nekoliko specijalnih izdanja i jednu knjigu, čiji su tiraži bukvalno planuli. Specijalno izdanje "Kupatila" objavljeno 2008. godine predstavljalo je najkompletniji vodič za opremanje kupatila, dok je specijalno izdanje "Kuhinje" iz iste godine bilo apsolutni vodič za planiranje, opremanje i kreiranje kuhinje.

 

U specijalnom izdanju "100 javnih ličnosti" objavljenom decembra 2009. godine, sto javnih ličnosti otkrilo je detalje svog privatnog stila, a knjiga "Uradi sam(a)" objavljena 2004. godine na 260 strana u boji urađena je kao fenomenalan priručnik sa preciznim i praktičnim uputstvima za uređivanje, renoviranje i popravke u kući.

 

 

20% popusta za 20 godina

 

U želji da veliki jubilej proslavimo zajedno, “KUĆA STIL” i njeni partneri poklanjaju svim čitaocima našeg aktuelnog izdanja 20% popusta na odabrane proizvode 18 renomiranih firmi. Izbor je raznovrstan, pa vas  pozivamo da obezbedite svoj primerak na vreme i odaberete proizvode po svojoj meri.

 

Potrebno je samo da isečete kupone iz najnovijeg broja koji je već na kioscima i imate sjajnu mogućnost da kupite sa popustom proizvode 18 firmi u nekom od njihovih prodajnih objekata.  

 

 

Ljubiteljima dobrog ukusa poklanjamo i 10 večera (5x2 večere) u najboljim beogradskim restoranima, kako bi zajednička proslava bila kompletna.

 

Otkrijte šta vas još čeka u najnovijem broju časopisa “KUĆA STIL”