PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Prolećni glamur Roberta Kavalija

  • Objavljeno:
  • 24.3.2014

Kavali uspeva u svojoj želji da se u njegovim kreacijama svaka žena oseća posebno i luksuzno. Ovog proleća sa srebrnom bojom i animal printom oživeo je prefinjenost filmskih diva.

 

Romantičnu kolekciju Kavali je oslikao sjajnom srebrnom bojom, a ženstvenu notu dala joj je puder roze. Dozu misterije postigao je crnim kožnim pank detaljima i krznom. Od materijala koji je korišćen u najnovijoj kolekciji sija se lagani šifon i čipka, ali i krzno i koža. Kavali nije zaboravio ni na tkane i štrikane detalje, šljokice i perlice

 

To je film, to je san. Svaka kolekcija treba da učini da sanjate. Ne znam da li sanjate crno belo. Kod mene to zavisi od dana. Sada sanjam u boji jer je ovo veoma povoljan period za mene“, kaže Kavali o ovoj blistavoj kolekciji.

 

Motiv koji je apsolutni hit je animal zmijski print. Srebrne jaknice i tašne upotpunjavaju izgled uzanih pantalona i bluzica sa prefinjenim zmijskim šarama u srebrnoj i boji peska. Ovi modeli idealno se kombinuju sa kožnim jaknama u pank stilu i misterioznim rok'n'rol izgledom tamnih detalja. Podvrnute pantalone i sandale sa trakama, prozračne haljine sa dubokim senzualnim dekolteom i košuljice sa ruskom kragnom upotpunile su ovu zavodljivu kolekciju koja označava povratak klasike Kavalija.

 

Kroz boho rok stil i glamur zlatne ere Holivuda Kavali nas je odveo u četrdesete godine. Parada lepršavih haljina do kolena ili do poda, lagani rukavi, romantični tonovi deluju bajkovito, ali kada Kavali žena želi nešto više, obavezna je crna kožna jakna i savijene pantalone ukrašene perlicama u rok'n'rol stilu.

 

 

 

 

Foto: liveinternet.ru