PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Poklon iz Srbije koji Stiven Sigal nikada neće zaboraviti

  • Objavljeno:
  • 14.1.2016

U potrazi za novogodišnjim poklonom za svog supruga u Beogradu, El Sigal (Elle Seagal), plesačica i supruga čuvenog glumca, želela je da mu pokloni nešto unikatno. Kako je Stiven poznat kao veliki ljubitelj zlatnog nakita, El je odlučila da ga obraduje nakitom od zlata, ulepšanim dijamantima.

 

Za izradu ovog novogodišnjeg poklona je u pratnji svoje prijateljice Tamare Karić izabrala juvelirnicu "Diamond Spot", poznatu po najvećem izboru dijamantskog nakita u regionu.


Juvelirnica Daimond Spot u Beogradu

 

"Pošto je Stiven budističke veroispovesti, njena želja bila je da se u prsten ugrade dijamanti u obliku sazvežđa Velikog medveda, i da se izgraviraju inicijali njenog i suprugovog imena koje spaja srce, simbol ljubavi, a koje verovatno simbolizuje i njihovog sina Kunzang-a. Prsten je morao biti izrađen od žutog zlata, poput Budine boja kože", kaže dizajnerka nakita Daniela Krákorová Komatović.

 

Kurpulentnost poznatog glumca je svakako uticala na to da se i prsten morao izraditi u nestandardnom, tačnije najvećem broju za muškarce - 36, tako da njegova gramaža iznosi punih 22 grama. 

 

Stiven Sigal

 

"Prvi dan, kada je gospođa Sigal došla da naruči prsten za Stivena ostala je skoro dva sata, ali nije htela da gleda drugi nakit, jer se maksimalno fokusirala na poklon za svog voljenog supruga i sve ostalo ju je dekoncentrisalo", priseća se Daniela prvog susreta sa El. I odmah je počeo rad na ovom jedinstvenom poklonu.

 

"Imali samo samo jedan dan za izradu prstena i svi smo zbog toga bili pomalo uznemireni i pod stresom. Morali smo da završimo posao na vreme, a da to ne utiče na kvalitet po kojem smo poznati jer je u pitanju bilo naše ime i brend koji pažljivo gradimo, ali i velika želja da izađemo u susret zahtevima gospođe Sigal. Na svu sreću, sve je savršeno privedeno kraju, i to u planiranom roku. Kada je El došla po prsten, toliko je bila oduševljena da se konačno mogla opustiti i probati nekoliko komada dijamantskog nakita iz masterpiece kolekcije Diamond Spot-a, koji su joj se jako dopali", navodi Daniela Krákorová Komatović i dodaje da je od tog momenta prostorom zavladala neka vrsta lakoće, a atmosfera bila prijatna i opuštena, prava novogodišnja. 

 

Daniela Krákorová Komatović 

 

Elin sin Kunzang bio je takođe veoma zainteresovan da pogleda vredne primerke prstenja sa dijamantima, blue topazom, ametistom i smaragdima, pokazavši time izuzetan ukus za odabir nakita.

 

"Iskreno, bila  nam je velika čast što nas je izabrala za izradu Stivenovog prstena i što smo na kraju opravdali njeno poverenje", zaključuje dizajnerka Krákorová Komatović.

 

Specijalan prsten za Stivena Sigala napravljen u Srbiji za samo 24 sata

 

Tako će od sada mali deo Srbije kupljen u centru Beograda putovati sa čuvenim glumcem širom sveta, podsećajući ga na lepe trenutke provedene našoj zemlji.

 

U foto-galeriji koja sledi možete videti kako je izgledala izrada ovog jedinstvenog prstena od prvog trenutka do prekrasne uspomene na Srbiju. Ona već sija na ruci Stivena Sigala kojem je u međuvremenu uručen i srpski pasoš. 

 

 

Foto: Daimond Spot / Wikimedia