PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ovo su najpopularnija mesta za putovanje u 2020.

  • Objavljeno:
  • 12.1.2020

Otkrivamo vam TOP 10 listu najatraktivnijih destinacija koje će u toku 2020. godine biti pravi hit za ljubitelje putovanja.

 

Google je objavio 10 najpopularnijih destinacija za putovanje u 2020. godini, a izbor je napravljen analizom pretraga za hotelski smeštaj od januara do decembra 2019, jer su ljudi već tada zakazivali za 2020. godinu.

 

Nakon ove analize, podaci su upoređeni sa onim iz 2018. godine nakon čega su destinacije rangirane na osnovu porasta potražnje.

 

Na prvom mestu je izdvojen Da Nang, obalski grad Vijetnama, na drugom finansijski centar Brazila Sao Paolo, a na trećem je Seul u Južnoj Koreji.

 

Google je uveo i mogućnost pretrage za one koji su fleksibilni kada se radi o datumima za putovanje omogućujući da pronađu najjeftinije ponude u određenoj oblasti u koju žele da putuju.

 

Turistima je omogućena i opcija When to visit (Najbolje vreme za posetu) gde im je prikazana vremenska prognoza, gužve i raspon cena u toku godine, a postoji i opcija What you’ll pay (Koliko ćete platiti) koja prikazuje koliko je cena niža ili viša nego inače.

 

1. Da Nang, Vijetnam

 

 

2. Sao Paolo, Brazil

 

 

3. Seul, Južna Koreja

 

 

4. Tokio, Japan

 

 

5. Tel Aviv, Izrael

 

 

6. Marsej, Francuska

 

 

7. Beč, Austrija

 

 

8. Bangkok, Tajland

 

 

9. Dubai, UAE

 

 

10. Pert, Australija

 

 

Izvor: b92.net