PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ovo je najbolji hotel na svetu

  • Objavljeno:
  • 23.2.2018

Prema ocenama turista na sajtu Trip Advisor, najboljim hotelom na svetu proglašen je Viroth u Kambodži. Pogledajte kako izgleda hotel koji je 95 odsto gostiju ocenilo sa "odlično".

 

S obzirom na ovu laskavu titulu, smeštaj i nije toliko skup – noćenje košta 89 evra. Ukrašen je prelepim vertikalnim baštama, ima 35 veoma lepo uređenih soba, bazen, spa, teretanu i restoran pored kojeg se nalazi još jedan bazen.

 

Titula najboljeg na svetu dodeljena je ovom hotelu pomoću algoritma koji analizira milione ocena i mišljenja koja turisti tokom godine daju na sajtu Trip Advisor. Hotel "Viroth" imao je 910 ocena, od čega je 95 odsto njih "odlično", a nijedna ocena nije ispod proseka.

 

 

"Šik enterijer, limuzima koja nas je vozila na aerodrom. Osoblje je vrlo ljubazno i prijateljski nastrojeno, svi govore engleski. Internet je brži od očekivanog. Smešten u centru grada, 25 minuta od aerodroma. Preporučujem", jedna je od ocena na sajtu.

 

Drugi kažu da je "oaza mira i tišine", "da nikada nisu bili u tako čistom hotelu", neki hvale hranu, drugi spa i lokaciju, ali su svi saglasni da je hotel odličan.

 

Pogledajte neke snimke koji pokazuju kakav je najbolji hotel na svetu spolja i iznutra:

 

Izvor: mondo.rs