PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ovako izgleda nezaboravna noć u aerodromskom hotelu u Japanu

  • Objavljeno:
  • 1.11.2019

Znamo koliko dugo čekanje na aerodromu između dva leta može da bude dosadno, ali ako imate sreće da pauza bude na međunarodnom aerodromu Haneda u Tokiju, onda vas može čekati noć za pamćenje!

 

U neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma nalazi se Haneda Excel Hotel Tokyu s jedinstvenom ponudom. Jedna od njegovih soba opremljena je simulatorom letenja na kojem gosti mogu da uživaju u pilotiranju avionom Boeing 737-800.

 

 

U "Superior Cockpit Room" dostupne su 90-ominutne lekcije pilotiranja na relaciji od aerodroma Haneda do aerodroma Itami u Osaki uz pomoć instruktora.

 

Ovo zadovoljstvo, međutim, nije jeftino, pa će vas pored iznajmljivanja sobe koje staje 210 evra za jednu noć, korišćenje simulatora dodatno koštati 250 evra.

 

 

PR menadžer hotela Aki Hagiwara navodi da je za opremanje sobe simulatorom bilo neophodno izdvojiti 82.500 evra, ali da postoji izuzetno interesovanje entuzijasta.

 

Kompanija je tragala za načinima da se izdvoji od brojnih drugih hotela u Tokiju i odlučila se za temu avijacije kako bi privukla zaljubljenike u letenje, ali i brojne putnike koji prolaze kroz aerodrom Haneda na svom putovanju.

 

 

Foto: Haneda Excel Hotel Tokyu