PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Originalni plafoni u restoranima i kafićima

 • Objavljeno:
 • 13.2.2015

Ako se pitate zašto su neki restorani uspešniji od drugih iako su istog ili približno istog kvaliteta, odgovor je jednostavan – ambijent. Uostalom, prisetite se koliko puta su vam određeni restoran ili kafić preporučili upravo zbog prijatne atmosfere i koliko puta ste to i sami učinili? 

 

Dobro je poznato da je upravo prijatan ambijent uz dobru hranu i piće glavno obeležje svih kvalitetnih restorana i kafića, a najčešće i najbitniji faktor pri odabiru. Zato dekorativni plafoni postaju sve popularniji, a mi vam otkrivamo sjajno rešenje kompanije Franstudio koje će vas oduševiti, a može postati vaše u rekordnom roku.

 

U pitanju su elastični plafoni koji kao dekorativni element mogu da odgovore praktično na svaki vaš zahtev i obezbedite moderan i privlačan ambijent u svakom restoranu ili kafiću. Ostavljaju izuzetno lep i prijatan utisak, a daju i potpuno novu dimenziju prostoru jer stvaraju efekat staklene površine u odabranom dizajnu i boji. Potpuno su ravnomerni, otporni na deformacije, ne zahtevaju farbanje, a idealno su rešenje i za prikrivanje nepravilnosti, pukotina ili fleka od vode. 

 

7 razloga zbog kojih treba odabrati elastične plafone:

 

 1. 1. Trajno i pouzdano rešenje;
 2.  
 3. 2. Obezbeđuju potpunu zaštitu od vlage;
 4.  
 5. 3. Otporni su na vatru, a samim tim i bezbedniji od običnih plafona;
 6.  
 7. 4. Ne upijaju mirise iz kuhinje, što je posebno bitno u slučaju restorana;
 8.  
 9. 5. Obezbeđuje prijatan i svež ambijent u kojem će svaki gost uživati;
 10.  
 11. 6.  Kada je potrebno čišćenje, vrlo jednostavno možete osvežiti plafon zahvaljujući elastičnim svojstvima i izuzetno jednostavnoj montaži;
 12.  
 13. 7. Možete odabrati bilo koji dizajn jer vam na raspolaganju stoji  više od 200 boja i tekstura, uz neograničene mogućnosti štampanja.
 14.  
 15. Ako se još uvek pitate da li da se opredelite za uobičajene gipsane ili sve popularnije elastične plafone, pročitajte uporedni test i proračun troškova koji bi mogao da vam bude odličan vodič prilikom konačnog izbora. U međuvremenu pogledajte galeriju fotografija koja će vam na najbolji način dočarati efekat originalnog ambijenta u svakom ugostiteljskom objektu.

 

Foto:Franstudio